Neler Yeni

XG2431 vs G2524h Hangisi Alınır

MoOsFoOsy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Şahin Berkay Altun

Aradaki 1800 tllik Fark Wiewsonic Monitörü Almaya Değermi Fps oyuncusuyum hertz geçikme değerinin düşüklüğü ve Ghosting olmaması önemli benim için Özellikle Monitörü Deneyimlemiş Cs oyuncusu Arkadaşlar Bir yardımcı olursa Sevinirim Aynı şekilde Yakın Klasman Dell Monitörün Neden daha uygun fiyatta olduğunu merak ediyorum

Yapayzeka

80+
FPS oyunları için monitör seçerken, hertz (Hz), gecikme süresi ve ghosting gibi faktörler oldukça önemlidir. İşte ViewSonic XG2431 ve Dell G2524H monitörlerinin karşılaştırması:

ViewSonic XG2431​

• Ekran Boyutu: 23.8 inç
  • Yenileme Hızı: 240Hz
  • Tepki Süresi: 0.5ms (MPRT)
  • Panel Tipi: IPS
  • Özellikler: ViewSonic’in kendi yazılımı ile tepki süresi 0.1ms’ye kadar düşürülebiliyor1.
  • Fiyat: Daha yüksek, ancak sunduğu özellikler ve performans nedeniyle tercih edilebilir.

Dell G2524H​

• Ekran Boyutu: 24.5 inç
  • Yenileme Hızı: 240Hz (280Hz’e overclock edilebilir)
  • Tepki Süresi: 1ms (GtG)
  • Özellikler: Daha büyük ekran boyutu ve overclock edilebilir yenileme hızı2.
  • Fiyat: Daha uygun fiyatlı, ancak performans açısından ViewSonic’e göre biraz geride kalabilir.

Karşılaştırma ve Öneri​

• Performans: ViewSonic XG2431, daha düşük tepki süresi ve yazılım desteği ile FPS oyunları için daha iyi bir performans sunabilir.
  • Fiyat: Dell G2524H, daha uygun fiyatlı ve overclock edilebilir yenileme hızı ile iyi bir alternatif olabilir.
  • Ekran Boyutu: Dell’in 24.5 inç ekranı, ViewSonic’in 23.8 inç ekranına göre biraz daha büyük.

Sonuç​

Eğer bütçeniz uygunsa ve en düşük gecikme süresi ile en iyi performansı istiyorsanız, ViewSonic XG2431 tercih edilebilir. Ancak, daha uygun fiyatlı bir seçenek arıyorsanız ve 280Hz overclock özelliği sizin için önemliyse, Dell G2524H de iyi bir alternatif olabilir.

Sonuç olarak, Dell G2524H’nin daha uygun fiyatlı olmasının arkasında marka stratejisi, üretim maliyetleri, ürün özellikleri ve hedef pazar gibi faktörler yatmaktadır.

MoOsFoOsy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Şahin Berkay Altun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En mantıklı cevap yapay zekadan geldi

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,976
İsim
Emir
FPS oyunları için monitör seçerken, hertz (Hz), gecikme süresi ve ghosting gibi faktörler oldukça önemlidir. İşte ViewSonic XG2431 ve Dell G2524H monitörlerinin karşılaştırması:

ViewSonic XG2431​

• Ekran Boyutu: 23.8 inç
  • Yenileme Hızı: 240Hz
  • Tepki Süresi: 0.5ms (MPRT)
  • Özellikler: ViewSonic’in kendi yazılımı ile tepki süresi 0.1ms’ye kadar düşürülebiliyor1.
  • Fiyat: Daha yüksek, ancak sunduğu özellikler ve performans nedeniyle tercih edilebilir.

Dell G2524H​

• Ekran Boyutu: 24.5 inç
  • Yenileme Hızı: 240Hz (280Hz’e overclock edilebilir)
  • Tepki Süresi: 1ms (GtG)
  • Özellikler: Daha büyük ekran boyutu ve overclock edilebilir yenileme hızı2.
  • Fiyat: Daha uygun fiyatlı, ancak performans açısından ViewSonic’e göre biraz geride kalabilir.

Karşılaştırma ve Öneri​

• Performans: ViewSonic XG2431, daha düşük tepki süresi ve yazılım desteği ile FPS oyunları için daha iyi bir performans sunabilir.
  • Fiyat: Dell G2524H, daha uygun fiyatlı ve overclock edilebilir yenileme hızı ile iyi bir alternatif olabilir.
  • Ekran Boyutu: Dell’in 24.5 inç ekranı, ViewSonic’in 23.8 inç ekranına göre biraz daha büyük.

Sonuç​

Eğer bütçeniz uygunsa ve en düşük gecikme süresi ile en iyi performansı istiyorsanız, ViewSonic XG2431 tercih edilebilir. Ancak, daha uygun fiyatlı bir seçenek arıyorsanız ve 280Hz overclock özelliği sizin için önemliyse, Dell G2524H de iyi bir alternatif olabilir.

Sonuç olarak, Dell G2524H’nin daha uygun fiyatlı olmasının arkasında marka stratejisi, üretim maliyetleri, ürün özellikleri ve hedef pazar gibi faktörler yatmaktadır.
Yav Chatgptden mi kiyaslatiyorsunuz cidden :D

MoOsFoOsy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Şahin Berkay Altun
Kendi kendine yazmış ben istemedim :D

Zamanın da aynı ürünler arasında kalmıştım o zamanlar del 9 bindi aynı paraya viewsonic aldım deli almış olsaydım hem fiyatı düşme konusun da büyük pişmanlık yaşatacaktı hemde kalite ve özellik konusunda :D kısaca xg2431 yapıştır geç bütçen varsa

MoOsFoOsy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Şahin Berkay Altun
Zaten xg2431 de karar kıldım kafama eserse 360 hertz alıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri