Neler Yeni

Xi̇aomi̇ Sti̇ck 4K Kullanan Var Mi?

recep1334

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Recep
Arkadaşlar elimde eski bir smart tv var 8 10 yıllık. Sadece netflix ve youtube var amazon blutv disney falan yok ayrıca youtube falan da çok ağır çalışıyor. Sizce bu cihaz benim işimi görür mü uzun kullanım tecrübesi olan biri yazarsa çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Ekler

• Screenshot_2023-04-28-15-58-48-054_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2023-04-28-15-58-48-054_trendyol.com.jpg
    359.7 KB · Hit: 41

Öğrenen_biri

80+ Bronze
Oldukça işini görür. Bende yeni sipariş verdim bekliyorum. Başka satın alıp kullanımda bulunanlarda tecrübesini yazsın bence.

121709

80+ Silver
Ben kullanıyorum, aslında mi box vs alsak iyidi ama bu da iş görüyor baya.

Atakankrn

80+
Arkadaşlar elimde eski bir smart tv var 8 10 yıllık. Sadece netflix ve youtube var amazon blutv disney falan yok ayrıca youtube falan da çok ağır çalışıyor. Sizce bu cihaz benim işimi görür mü uzun kullanım tecrübesi olan biri yazarsa çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
Kardeşim sana vericeğim cevaptan sonra konuyu kilitle, çünkü hiçbir cevaba ihtiyaç duymayacaksın. Ben bu aleti 2-3 yıl önce aldım 300 TL’ye. Gerek pc gerek diğer teknolojik aletler olsun hep iyi markaları kullanmaya çalıştım. Bu alet hayatımda aldığım fiyatına göre en iyi ürün. Smart olmayan televizyonu sıfır kasma sıfır donma ile Smarta çevirdi. Disney + dan tut Prime Video ya kadsr her şeyi donmadan kasmadan izleyebilirsin. On numara on..

recep1334

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Recep
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben kullanıyorum, aslında mi box vs alsak iyidi ama bu da iş görüyor baya.
Mi box alabilirim siparişi iptal edip arada 600tl var. Ama stick daha iyi diyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim sana vericeğim cevaptan sonra konuyu kilitle, çünkü hiçbir cevaba ihtiyaç duymayacaksın. Ben bu aleti 2-3 yıl önce aldım 300 TL’ye. Gerek pc gerek diğer teknolojik aletler olsun hep iyi markaları kullanmaya çalıştım. Bu alet hayatımda aldığım fiyatına göre en iyi ürün. Smart olmayan televizyonu sıfır kasma sıfır donma ile Smarta çevirdi. Disney + dan tut Prime Video ya kadsr her şeyi donmadan kasmadan izleyebilirsin. On numara on..
Hocam çok teşekkürler. Bir kaç saatlik dizi izleme veya youtube vs kullanımında ısınıp donma kasma yapmıyor değil mi?

Atakankrn

80+
Mi box alabilirim siparişi iptal edip arada 600tl var. Ama stick daha iyi diyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam çok teşekkürler. Bir kaç saatlik dizi izleme veya youtube vs kullanımında ısınıp donma kasma yapmıyor değil mi?
Isısını kontrol etme gereği duymadım ama, internet bağlantında sıkıntı yoksa alet son derece hızlı çalışıyor. Fazla ısındığını görürsen açıp kapatabilirsin. Disney mesela 2 buçuk saatlik marvel filmleri izliyorum her gün, tek bir sıkıntı çıkarmıyor. Alet 3 senelik.

exceltr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Tuğrul Özdevrim
Bende 1080p versiyonu var gerçekten on numara cihaz hatta duyduğum kadarıyla çoğu smart tvden daha hızlı bir arayüzü var kullanıyorum memnunum android olduğundan çoğu programın apksını kurup her şeye erişebiliyorum :)

121709

80+ Silver

Megan

80+ Silver
ben 1 hafta kullanıp memnun kalmayıp iade etmiştim. Isınıyordu ve disney+ ı açarken falan kasıyordu. Ama filmi açtıktan sonra güzel yağ gibi akıyordu.

121709

80+ Silver
boxla arasındaki fark sadece kutunun üzerindeki giriş cihazları diye biliyorum
Dediğim gibi tam bilmiyorum, stick kullanıyorum arada kapanıp açılıyor nadiren vs ama memnunum.

Top Bottom