Güncel olmayan cihazlar zamlanırBeyler hangisi daha iyi oyun oynanacak bide sosyal medya içerik üreticiliği gibi gibi hangisi daha iyi olur ve de özellikler bu kadar yakınken neden 11t daha pahalı
20K bütçe mi varBeyler hangisi daha iyi oyun oynanacak bide sosyal medya içerik üreticiliği gibi gibi hangisi daha iyi olur ve de özellikler bu kadar yakınken neden 11t daha pahalı
11 t kullanıyorum şuan almak hiçbir yönden mantıkli değilBeyler hangisi daha iyi oyun oynanacak bide sosyal medya içerik üreticiliği gibi gibi hangisi daha iyi olur ve de özellikler bu kadar yakınken neden 11t daha pahalı
Neden değil? Ben şuan kullanıyorum çok memnunum renk kalitesi ve Dolby Atmos çok iyi11 t kullanıyorum şuan almak hiçbir yönden mantıkli değil
Başka bir olayı yok zaten. TR olarak 11T Pro alana kadar 10 Tane daha mantıklı cihaz var.Neden değil? Ben şuan kullanıyorum çok memnunum renk kalitesi ve Dolby Atmos çok iyi
12pro zaten daha iyi bir cihaz hem ram fazla hem görüntü çözünürlüğü ve kalitesi olarak daha iyiBaşka bir olayı yok zaten. TR olarak 11T Pro alana kadar 10 Tane daha mantıklı cihaz var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
12 Pro her yönden daha mantıklı.
Hocam bende memnunum ama şuan 0 fiyatı gereksiz pahalıNeden değil? Ben şuan kullanıyorum çok memnunum renk kalitesi ve Dolby Atmos çok iyi
Bu sorunun cevabını ilk yorum yapan arkadaş zaten vermiş.Stoklarda olmayan cihazı almaya çalışırsan pahalıya almış oluyorsun.Peki 12 daha yeni olmasına rağmen 11t neden daha pahalı bere cihazları yd Alıcam başka öneri geleceğiniz cihaz varmı mesela 12 t nasıl