Neler Yeni

Xiaomi 13 ultra vs Samsung s23 ultra

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
Muhammet Kürkçü
Xiaomi 23k civarlarında sıfır kaçak olarak bulunabiliniyor ama Samsung sadece 2. El kaçak var. Tasarım olarak ikiside gayet güzel geliyor bana. Kamera kısmında yanlış bilmiyorsam xiaomi daha üstün. Samsung kısmında cihazın içini açmadan server kayıt yapılabiliniyorken xiaomide maalesef cihazın içini açıp direnç değişimi yapılmalı ve hoş bir durum değil maalesef.
Sizce hangi cihaz tercih edilmeli?

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,280
İsim
uwu
S23 ultra
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yada stres yaşamadan tr s23 te olur

ozgurbey1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Özgür
s23 ultra kullanıyorum açıkcası s20+ dan geçtim günlük kullanıcı iseniz aman aman bir fark yok kamera dışında. Yurtiçi cihaz daha iyi olur. Ben render vs için aldığımdan ultra tercih ettim işlemcisi bayağı iyi.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
Muhammet Kürkçü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
S23 ultra
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yada stres yaşamadan tr s23 te olur
Tr cihaza gereksiz para bayılmak istemiyorum hocam.
s23 ultra kullanıyorum açıkcası s20+ dan geçtim günlük kullanıcı iseniz aman aman bir fark yok kamera dışında. Yurtiçi cihaz daha iyi olur. Ben render vs için aldığımdan ultra tercih ettim işlemcisi bayağı iyi.
telefondan çok fazla oyun oynayan biri değilim ama çok ağır kullanırım mesela arka planda 5-6 program çalışır genelde o yüzden güçlü cihaz lazım birde ne kadar güçlü olursa o kadar uzun ömürlü olur.
Samsung yazılım olarak daha başarılı ama kamera tarafındada xiaomi deki 1 inç sensör çok başarılı

ozgurbey1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Özgür
Tr cihaza gereksiz para bayılmak istemiyorum hocam.

telefondan çok fazla oyun oynayan biri değilim ama çok ağır kullanırım mesela arka planda 5-6 program çalışır genelde o yüzden güçlü cihaz lazım birde ne kadar güçlü olursa o kadar uzun ömürlü olur.
Samsung yazılım olarak daha başarılı ama kamera tarafındada xiaomi deki 1 inç sensör çok başarılı
Sensör başarılı olabilir ancak kameranın bence büyük bir kısmıda yazılımdan geçiyor. S23 ultra genel ortalamada daha iyidir diye düşünüyorum.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
Muhammet Kürkçü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sensör başarılı olabilir ancak kameranın bence büyük bir kısmıda yazılımdan geçiyor. S23 ultra genel ortalamada daha iyidir diye düşünüyorum.
Ortalamada kafa kafayalar. Sensörün büyüklüğünden dolayı gece çekimleri ve bokeh efekti çok daha iyi ve fotolar kesinikle daha detaylı xiaomide ama samsunda beyaz tonunda ve kontrast ve videoda daha iyi. Zoom kısmında ise Samsung 10x optik zoom yapıyor xiaomi ise 5x ama incelemelerde xiaominin zoomu daha iyi denilmişti.
İkisinden birini alsam muhtemelen pişman olmam neden diğerini almadım diye. Karar veremiyorum bir türlü.

Top Bottom