Neler Yeni

🔥İndirim Xiaomi 14T 12 GB 256 GB 24399 TL

MoonWalk

80+ Silver

Görseldeki kuponla 24399TL.

1743013835153.png

MoonWalk

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genel olarak xiaomi kamera uygulamasını begenmiyorum. Doğal çekim yapamıyor. Bunun dışında donanım fena gözükmüyor ancak kaç yıl güncelleme alacağı da önemli.
Bu konuda uzun süredir yerinde sayıyor. 15 Ultra'da iyi bir kamera paketi olmasına rağmen uygulamanın da yanı sıra yazılımdan da ötürü çekimleri diğerlerine göre geride kalıyor. Muadillerine göre kağıt üstünde daha önde ancak iş gerçek deneyime gelince daha geriye çekiliyor. 4 sürüm, 5 güvenlik güncelleştirmesi alacağı belirtilmiş, ortalama üstü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
mustafa

Darkbahn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Coco
Bu konuda uzun süredir yerinde sayıyor. 15 Ultra'da iyi bir kamera paketi olmasına rağmen uygulamanın da yanı sıra yazılımdan da ötürü çekimleri diğerlerine göre geride kalıyor. Muadillerine göre kağıt üstünde daha önde ancak iş gerçek deneyime gelince daha geriye çekiliyor. 4 sürüm, 5 güvenlik güncelleştirmesi alacağı belirtilmiş, ortalama üstü.
İçerik üreticisi değilsen ve buna takılıyorsan kusura bakma ancak takıntılı birisi olabilirsin.
Çinli gruptan Vivo en başarılısı bana göre ancak fiyatları yüksek ve modelleri az. Takıntılı olmaya gelirsek, neden doğal çekim istemeyeyim? :)

ensareiz

80+ Silver
Çinli gruptan Vivo en başarılısı bana göre ancak fiyatları yüksek ve modelleri az. Takıntılı olmaya gelirsek, neden doğal çekim istemeyeyim? :)
vivo müthiş x200 pro kullanma şansım oldu ben hayatımda bu kadar iyi kamera görmedim android tarafında tek beğendiğim kamera olabilir

Top Bottom