Xiaomi 15 Vs Huawei Pura 70

Hocam pura 70 e bakmadım bilmiyorum kamera skorlarını. Bence xioami 15 alın geçin. Ekran , hızlı şarj ve işlemci olarak daha iyi. Hatta işlemci olarak neredeyse 3 e katlicak. Pura 70 de 5g bile yok. Android 12 ile gelmiş 2024 de çıkmasına rağmen 15 de 2024de çıkmış ama onda android 15 var. https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/934779-997423/huawei-pura-70_xiaomi-15-512gb/ fiyat olarak sıkıntı olmicaksa 15 daha mantıklı. Olursa pura 70 de düşünülebilir bütçe dahilinde.
Evet zaten büyük ihtimal onu alacağım. Bi ara 15 Pro düşündüm fakat Türkiye'de parçası var mıdır. Veya 1-5, 2k'lık bi kılıf, ekran koruyucu alsam kırılır mı. Victus 2 ile geliyor zaten.

Evet zaten büyük ihtimal onu alacağım. Bi ara 15 Pro düşündüm fakat Türkiye'de parçası var mıdır. Veya 1-5, 2k'lık bi kılıf, ekran koruyucu alsam kırılır mı. Victus 2 ile geliyor zaten.
Hocam bende redmi note 8 pro var daha kırmayı başaramadım. Öyle çok düşürmedim güzel baktım sorun olmadı. Parça olarak %95 yoktur hocam olsada pahalıdır çünkü yüksek ihtimal başka bi 15pro alıp parçalarını kullanırlar Türkiye ye gelmediği için. Kırılma konusu birazda şans ben hiç tırtıklı zemine düşürmedim belki ilk düşürüşümde patlayadabilir.

Hocam bende redmi note 8 pro var daha kırmayı başaramadım. Öyle çok düşürmedim güzel baktım sorun olmadı. Parça olarak %95 yoktur hocam olsada pahalıdır çünkü yüksek ihtimal başka bi 15pro alıp parçalarını kullanırlar Türkiye ye gelmediği için. Kırılma konusu birazda şans ben hiç tırtıklı zemine düşürmedim belki ilk düşürüşümde patlayadabilir.
Hocam deneseniz. SLXHAĞBFLDKACBLAXU

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,740
Üyeler
188,652
Son üye
melihgungor22
Geri