bende stick modeli var 1000 TL'ye almıştım 16 yıllık samsung televizyonum akıllı oldu üzmüyor kullanım konusunda box konusunda bi yorum yapamayacağım ancak denemediğimden dolayıMerhaba dostlar,
Iptv kullanacağız box alacağız. Acil bugün olabilir o yüzden sürem kısıtlı. Bu box üzer mi?
Sticklerin dayanıklılığı daha az diyorlar o yüzden stick düşünmedimbende stick modeli var 1000 TL'ye almıştım 16 yıllık samsung televizyonum akıllı oldu üzmüyor kullanım konusunda box konusunda bi yorum yapamayacağım ancak denemediğimden dolayı
5-6 ayı rahat geçmiştir benim işimi gördü tabi öyle bir şey varsa da ben bilmiyorumSticklerin dayanıklılığı daha az diyorlar o yüzden stick düşünmedim
İnternet sorunu ve kasma yapıyor mu? 2.nesil yeterli olur mu sizce?stickler de ısınma sorunu var biraz. box daha iyi. bende 1.nesil var. fena değil. arada durduk yere kendini resetliyor onun dışında sorun yok.
altı üstü video açıyor. kasması falan yok. internet problemi yaşamadım. ev internetim iyi. wifi sorunu yaşayanlar varmışİnternet sorunu ve kasma yapıyor mu? 2.nesil yeterli olur mu sizce?