🔥İndirim XIAOMI AX3000T wifi6 Router 1.497 TL Openwrt Destekli

Router'ın olayı zaten openwrt. Yoksa bu fiyatlara wifi6 ve wifi7 seçenek çok. Wrt ile sınırları kaldırıp ek özellikleri app yükler gibi ekliyorsun. Bu özellikleri ücretsiz vermiyor üreticiler. Daha pahalı modellere yönlendiriyor.
yarın openwrt ile deneyeyim fakat garibime gitti hocam. wifi ı iyi olmayan bir modemim var modeme en uzak odada aynı performansı verdiler çok garip geldi bu yüzden router almıştım hiç beklentimi karşılamadı

yarın openwrt ile deneyeyim fakat garibime gitti hocam. wifi ı iyi olmayan bir modemim var modeme en uzak odada aynı performansı verdiler çok garip geldi bu yüzden router almıştım hiç beklentimi karşılamadı
İlk kurulumda ülke seçimi var mı hatırlamıyorum. Reset atıp Amerika seçersen daha güçlü kullanabilirsin teorik olarak. Onu da deneyebilirsin ilk önce.

İlk kurulumda ülke seçimi var mı hatırlamıyorum. Reset atıp Amerika seçersen daha güçlü kullanabilirsin teorik olarak. Onu da deneyebilirsin ilk önce.
tr seçmiştim hocam onu da deneyeyim. tek amacım uzak odalarda wifi ın iyi çekmesi ben zaten kablolu bağlanıyorum benim odamda olduğu için. yanlış bir ayar yaptım mı diye düşünüyordum fakat sıkıntısız bağlandı router wifi ına ekstra bir şey yapılmıyor galiba

superonline kullanıyorum 1 gigabit, bunu aldığımda rahatça kullanır mıyım? superonline şifremi biliyorum kırarak almıştım ve şuan archer ax12'de sorunsuz kullanıyorum.

tr seçmiştim hocam onu da deneyeyim. tek amacım uzak odalarda wifi ın iyi çekmesi ben zaten kablolu bağlanıyorum benim odamda olduğu için. yanlış bir ayar yaptım mı diye düşünüyordum fakat sıkıntısız bağlandı router wifi ına ekstra bir şey yapılmıyor galiba
Xiaomi'nin güncellemelerinde ciddi düzeltmeler yaptı bu model için. Yüklü versiyon aşağıdaki değilse güncelleme yapıp denersen daha sağlıklı olur. Manuel yüklemek gerekirse linkini de ekliyorum.

1.0.97 (INT) Son firmware sürümü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

superonline kullanıyorum 1 gigabit, bunu aldığımda rahatça kullanır mıyım? superonline şifremi biliyorum kırarak almıştım ve şuan archer ax12'de sorunsuz kullanıyorum.
Ben şuan senin söylediğin gibi kullanıyorum. Gpon'dan Xiaomi routera bağlı.

Xiaomi'nin güncellemelerinde ciddi düzeltmeler yaptı bu model için. Yüklü versiyon aşağıdaki değilse güncelleme yapıp denersen daha sağlıklı olur. Manuel yüklemek gerekirse linkini de ekliyorum.

Ben şuan senin söylediğin gibi kullanıyorum. Gpon'dan Xiaomi routera bağlı.

Cevabın için teşekkür ederim. A grade alıyorsun değil mi? Bir de indirme veya upload kaybı yaşıyor musun?

1.0.31 miş hocam benimki. dediğiniz gibi yarın biraz kurcalayayım iade etmek istemiyorum çünkü modemle aynı çekim gücü olamaz

Cevabın için teşekkür ederim. A grade alıyorsun değil mi? Bir de indirme veya upload kaybı yaşıyor musun?
1000mbps için, kendi firmware'ı sorunsuz kayıp yok. Openwrt'de wifi'da 500mbit hızını aldım. Bunun sebebi openwrt'nin sürücülerle daha tam uyumlu olmamasıymış ince ayarlarla düzelebiliyormuş (kanal gibi) ama uğraşmadım. Kabloluda sorun yok tam hız. A grade için sqm sınır koyman gerekebilir. Lakin 1000mbps için henüz routerların işlemci güçleri yetersiz kalıyor. Daha farklı çözümler kullanılıyor gigabit hızlar için. Openwrt ve xiaomi icin, Software Flow Offloading AÇIK olarak sqm acabilirsin. Bu islemci ihtiyacini azaltir. Belkide gigabitte yeterli olur. O zaman a+ grade tam hizda mumkun.

1.0.31 miş hocam benimki. dediğiniz gibi yarın biraz kurcalayayım iade etmek istemiyorum çünkü modemle aynı çekim gücü olamaz
Önce firmware güncelleyip, ülkeyi abd seçin. (Wrt'de, Falkland Adaları, Guam için US'den daha iyi çekim alanı verdiği söyleniyor. Stock nasıl bilemem.) Değişim olmazsa openwrt çözer diye tahmin ediyorum. Eski firmwarelar ile deneme yapmıştım. 2çubuktan 5'e gelmişti.

Son düzenleme:
KASIM300 veya İLK400, kodlarını deneyin trendyol' da 1499 lira şu anda indirim ile 1100 1200 lira civarında alınabiliyor.

kablolu bişi kullanamam, modemimde port yeri yok hepsi mecburi dolu yer açamam o yüzden kablosuz bir cihaz sordum wifi 5 modemimde 4 port var diye kullanabiliyordum wifi 6'da 3 port koymuşlar
Ethernet switch ile port sayini arttirabilirsin.

Geri