Neler Yeni

xiaomi black shark 3 oyuncu telefonu nasıl Senden kaç puan alır

puanın kaç

• 1

• 2

• 3

• 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
öncelikle konuyu yanlış katogoride açtım farkındayım buna konuya uygun katogori bulamadım.

ben telefonu beyen dim 10 üzerinden 7 puan veririm tam bir oyucu telefonu bazı eksiklikleri var ama fiyatı çok iyi bir oyuncu telefonuna göre eksiklerini telefi eder bence fiyatı siz ne düşünüyorsunuz

telefonun linki https://www.epey.com/akilli-telefonlar/xiaomi-black-shark-3.html

incelemesinin linki

Son düzenleme:

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:

rtx 3090

80+ Silver
öncelikle konuyu yanlış katogoride açtım farkındayı buna uygun katogori bulamadım.
ben telefonu beyen dim 10 üzerinden 7 puan veririm tam bir oyucu telefonu bazı eksiklikleri var ama fiyatı çok iyi bir oyuncu telefonuna göre eksiklerini telefi eder bence fiyatı siz ne düşünüyorsunuz

telefonun linki https://www.epey.com/akilli-telefonlar/xiaomi-black-shark-3.html

incelemesinin linki
Tasarım olarak çok hoşuma gitmedi bence 6

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
yani birde bu fiyatlara düz amiral gemisi daha iyi telefonlar var
ama işte bunun farkı oyuncu telefonu olması soğutması bile var çok ekstra özellikleri var ama 90hz ekran oyuncu telefonuna yakışmamış

rtx 3090

80+ Silver
ama işte bunun farkı oyuncu telefonu olması soğutması bile var çok ekstra özellikleri var ama 90hz ekran oyuncu telefonuna yakışmamış
90 hz başka telefonlarda da var aynı zamanda üst seviye telefopnların da soğutması yeterli aynı zamanda kamerası daha iyi

Mojo jojo

80+ Silver
öncelikle konuyu yanlış katogoride açtım farkındayı buna uygun katogori bulamadım.

incelemesinin linki
Ben gayet beğendim.
8 GB ram vesaire gayet güzel.
9 puan. Niye 10 puan değil dersen illa vardır eksisi. Ama ben ufaktan bir göz attım. Yoksa daha derinlemesine incelemek lazım.

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
90 hz başka telefonlarda da var aynı zamanda üst seviye telefopnların da soğutması yeterli aynı zamanda kamerası daha iyi
en az 120hz olmalıydı ve bunun oyun performansını hiçbir Snapdragon 865 telefon veremiyor ama telefonun eksikleri var yok değil snapdragon 888 li tefonların fiyatını biliyorsun

beş para etmez yazılım ile hiç bir şey olmaz o telefondan

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
eksikleri yok değil ama bence güzel niye beş para etmez android olduğu için mi en iyi oyun performansı android de olur
xiaomi yazılımı olduğu için kendimden biliyorum
xiaomi pişmanlıktır diyip kamu spotumu da yapayım bari

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,061,545
Üyeler
168,647