Neler Yeni

xiaomi black shark 3 oyuncu telefonu nasıl Senden kaç puan alır

puanın kaç

• 1

• 2

• 3

• 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
bu sefer farklı bir arayüz kullanmışlar oyun için bir şans verin bence
yok hocam xiaomi pişmanlıktır baktım siz deyince farklı bir yazılım kullanmış ama xiaomi xiaomi dir yıllardır bu millet xiaomi den ne çekti valla
telefonları ucuz ve kaliteli gözükse de aslında seni yazılımdan vuruyor o tele o parayı vereceğime şahsen iphone ya da oppo alırım
oneplus da olabilir ama pek bir bilgim yok hakkında

Techno08

80+ Gold
yok hocam xiaomi pişmanlıktır baktım siz deyince farklı bir yazılım kullanmış ama xiaomi xiaomi dir yıllardır bu millet xiaomi den ne çekti valla
telefonları ucuz ve kaliteli gözükse de aslında seni yazılımdan vuruyor o tele o parayı vereceğime şahsen iphone ya da oppo alırım
oneplus da olabilir ama pek bir bilgim yok hakkında

+1

xiaomiden iphone geçtim ve kafam rahat. 2 senelik telefon kasıyordu ve destekte kesilmişti. Bundan sonra alsam alsam ya iPhone ya da Samsung alırım.

+1

xiaomiden iphone geçtim ve kafam rahat. 2 senelik telefon kasıyordu ve destekte kesilmişti. Bundan sonra alsam alsam ya iPhone ya da Samsung alırım.
iphone güzeldir ama şarj konusunda üzebilir
samsung s20fe var ama sevmedim işlemcisi samsung işlemci olduğu için kötü

iphone 7’ye deji marka batarya takacağım 2300 mah’lık. Şu anki bataryası çok erken bitiyor gerçekten.
deji kullanan birisine denk gelmiştim forumda güzel diyordu

Techno08

80+ Gold
deji kullanan birisine denk gelmiştim forumda güzel diyordu

evet bende ona denk gelmiştim tavsiye etti bana. Araştırdım yorumlara baktım ve hemen hemen herkes memnu tavsiye ediyorlar. Şu anki bataryayı biraz öldüreyim kullana kullana ,alacağım deji olanı😀

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
evet bende ona denk gelmiştim tavsiye etti bana. Araştırdım yorumlara baktım ve hemen hemen herkes memnu tavsiye ediyorlar. Şu anki bataryayı biraz öldüreyim kullana kullana ,alacağım deji olanı😀
deji olan pahalı ama orjinalden daha güzel daha uzun gidiyor diyorlar orjianal batarya 1810mah deji olan 2300mah kapasitesi daha yüksek daha uzun gider ben de iphone 6 ma bataryasını değiştirdim bilseydim deji olanı alırdım hemde orjinelden çok çok ucuz güzel batarya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,549
Üyeler
168,647
Son üye
gemlikli
Top Bottom