Neler Yeni

Xiaomi, Çinli OLED Üreticisine Yatırım Yapıyor

isimsizüye

80+ Gold
unnamed (2).jpg

Çinli teknoloji devi Xiaomi, yine Çinli ekran üreticisi Zhiyun markasına 20 milyon dolarlık yatırım yapıyor. Zhiyun, OLED, LCD ve mini LED teknolojileri konusunda geliştirme ve üretim yapıyor.
Zhiyun firmasının sahibi konumunda bulunan Tan Yongliang tarafından yapılan açıklamaya göre, rakipleri BOE, Huaxing, Tianma ve Visionox gibi firmalara kıyasla çok daha büyük bir üretim ağına sahipler. Bu üretim ağı sayesinde de Samsung gibi firmalar ile çalışırken, şimdi de Xiaomi’den yüksek sayılabilecek bir yatırım almayı başardılar.

LCD panellerin akıllı telefonlarda kullanılması ile birlikte Zhiyun firması Çin’in en büyük üreticilerinden biri haline gelmişti. Japon ve Koreli rakiplerine karşı çok daha uygun ve daha kaliteli ürünler ortaya çıkaran Zhiyun, Samsung gibi büyük firmalar ile çalışarak kapasitesini çok daha yukarıya taşımayı da başardı.

Xiaomi tarafından sağlanan yatırım ile birlikte firma, yeni ekran teknolojileri üzerinde daha fazla çalışma yapmaya odaklanabilecek. Bu sayede akıllı telefonlar üzerinde oldukça öneme sahip olan ekranlar, Xiaomi modellere büyük bir avantaj sağlayacak.

Kaynak:https://blog.teknobiyotik.com/xiaomi-cinli-oled-ureticisine-yatirim-yapiyor/

Son düzenleme:

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,350
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Vallaha Xiaomi kendini bayağı geliştirdi.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,350
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
aynen öyle Xiaomi telefon alacağım param olunca
Vallaha ben aldım kamera konusunda çok iyi ancak hala kendi arayüzleri sıkıntılı klavye tuşları basmıyor ve ara sıra da çökmeler meydana geliyor ama ilk aldığımda daha kötüydü. Geliştirmişler...
Telefon:Redmi Note 8

isimsizüye

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vallaha ben aldım kamera konusunda çok iyi ancak hala kendi arayüzleri sıkıntılı klavye tuşları basmıyor ve ara sıra da çökmeler meydana geliyor ama ilk aldığımda daha kötüydü. Geliştirmişler...
Telefon:Redmi Note 8
Redmi Note 7 nasıldır ?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,350
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Redmi Note 7 nasıldır ?
Aynısı zaten note 7 ile note 8 sadece makro lens var bunda ve bataryası biraz daha yüksek, hatta bende 7 alacaktım stokta yoktu bunu almıştım 9 ay önce özellikleri aynı olduğundan

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Redmi Note 7 nasıldır ?
Bende var memnunum kamerası fena değil ama gcam indirip bazı ayarlamalar yapınca güzel oluyor.Ben 1400 TL ye indirimde 6gb ram 64 GB modelini aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,264
Üyeler
167,086
Son üye
GTX 1070
Top Bottom