Neler Yeni

Xiaomi Font Yapınca 'Ş-Ğ ve İ' Harflerinin Kare Olması

donpoldo

80+
İyi günler arkadaşlar bugün Samsung dan Xiaomi mi 9t pro ya geçiş yaptım eski telefonumda ios emojileri vardı ve sorun yoktu aynısını Xiaomi de uyguladım kendisine ait fontu var fakat ş ğ ve i gibi Türkçe karakterler kare görünüyor ama Samsung da böyle bir sorun yoktu sebebi nedir nasıl düzeltilir lütfen yardımcı olur musunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok mu ilgilenen

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Kullandığın font Türkçe karakter desteklemiyordur.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
İyi günler arkadaşlar bugün Samsung dan Xiaomi mi 9t pro ya geçiş yaptım eski telefonumda ios emojileri vardı ve sorun yoktu aynısını Xiaomi de uyguladım kendisine ait fontu var fakat ş ğ ve i gibi Türkçe karakterler kare görünüyor ama Samsung da böyle bir sorun yoktu sebebi nedir nasıl düzeltilir lütfen yardımcı olur musunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok mu ilgilenen
Kullandığın font türkçe karakteri desteklemediği için öyle. Açıklama kısmında neler destekliyor yazar. UTF-8'de türkçe karakter destekler belki bu yazar.

donpoldo

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullandığın font türkçe karakteri desteklemediği için öyle. Açıklama kısmında neler destekliyor yazar. UTF-8'de türkçe karakter destekler belki bu yazar.
Çözümü var mıdır Türkçe karakterleri o fontu APK indirip ekleyebilir miyiz ?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

didar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
olcay
Kardeşim şimdi ilk önce ayarlardan - ek ayarlar - bölge seçip Ülkeyi -Hindistan yap. Korkma sadece ek özellikler ve uygulamalar gelir.
sonra ise Temalara girip en altta sağdan ikinci sekmede T olan simgeye tıkla ve şunları yaz indir hepsi ücretsiz ve Türkçe karakter destekliyor.
"Made evolve" "Moby stream" "Moby swuare" "Made volve" bu fontları denedim çalışıyor .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,458
Üyeler
167,846
Son üye
emrecngzzz
Top Bottom