Neler Yeni

Xiaomi güncellemeyi eski sürüme düşürme

KAYA90543

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Muhammed kaya
Redmi note 11 pro kullanıyorum MIUI 14 güncellemesi indirdim ancak telefonda ısınma ve performans düşüklüğü yaşadım eski sürüme yani MIUI 13 e geri dönme şansım varmı

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,202
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
aynı durumu note 8 pro ile yaşadım ve sorun sistem güncellemesi değil google play üzerinden gönderilen telefonun içindeki uygulama güncellemelerinden kaynaklanıyor. Biraz bekle ben 1 hafta kadar o şekilde kullandım ve sonunda google play üzerinden tüm uygulamaları güncelledim ve düzeldi. Uygulama çekmecesi tarzında bi uygulama var soruna o sebep oluyor pil detaylarında pili en çok yiyen android sistemi olarak yazıyor

KAYA90543

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Muhammed kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı durumu note 8 pro ile yaşadım ve sorun sistem güncellemesi değil google play üzerinden gönderilen telefonun içindeki uygulama güncellemelerinden kaynaklanıyor. Biraz bekle ben 1 hafta kadar o şekilde kullandım ve sonunda google play üzerinden tüm uygulamaları güncelledim ve düzeldi. Uygulama çekmecesi tarzında bi uygulama var soruna o sebep oluyor pil detaylarında pili en çok yiyen android sistemi olarak yazıyor
1 hafta bekliyecegim bakalım düzelmezse inşallah sürüm düşürme gibi bir şey vardır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,679
Üyeler
159,658
Son üye
jepay
Top Bottom