Neler Yeni

Xiaomi Mi 10T Pro İthalatçı Garantili Alınır Mı?

TRecoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Aytaç Şükrü YALÇIN
Yeni telefon almak istiyorum. Xiaomi Mi 10T Pro modelini her koşulda güzel fotoğraf çekmek ve UFS 3.1 gibi hızlı olmasından dolayı tercih ettim.

Ancak stok sorunlarından dolayı sıfır ve Xaiomi Garantili mağazadan bulunmuyor ve çok pahalı.

İthalatçı garantili modelini 4500 4900 civarı sahibinden.com üzerinde teki telefon satıcılarında buldum.

Sizce 1500 liralık farka değer mi?
Yada İthalatçı Garanti de ne gibi sorunlar yaşarım?
Herhangi bir problem çıkarmayacağını düşünürsek boşuna 1500 2000 daha fazla vermeye gerek olur mu?

Sahibinden.com - Xiaomi Mi 10T Pro

Mismail

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
İsmail
Yeni telefon almak istiyorum. Xiaomi Mi 10T Pro modelini her koşulda güzel fotoğraf çekmek ve UFS 3.1 gibi hızlı olmasından dolayı tercih ettim.

Ancak stok sorunlarından dolayı sıfır ve Xaiomi Garantili mağazadan bulunmuyor ve çok pahalı.

İthalatçı garantili modelini 4500 4900 civarı sahibinden.com üzerinde teki telefon satıcılarında buldum.

Sizce 1500 liralık farka değer mi?
Yada İthalatçı Garanti de ne gibi sorunlar yaşarım?
Herhangi bir problem çıkarmayacağını düşünürsek boşuna 1500 2000 daha fazla vermeye gerek olur mu?

Sahibinden.com - Xiaomi Mi 10T Pro
Cihaz yurtiçi kayıtlımı?
İthalatçı garanti:Garantiye giren bir sorun çıktığında Yurtdışına gidip gelmesi demek.Bu da 1 ayı geçiyor.Onun dışı fiyatına değer bir telefon

TRecoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Aytaç Şükrü YALÇIN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom