muratcemkarakas
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Herkese selamlar öncelikle
Mi 10T Pro almayı düşünüyorum 6000 6500 TL civarına alınır mı?
Mi 10T Pro almayı düşünüyorum 6000 6500 TL civarına alınır mı?
ama 11T lerde sorun var deniliyor imeiden kaynaklı direnç arızası oluyor muşO fiyata 11T var. 11T daha mantıklı.
imeiden kaynaklı direnç arızası ??? öyle bir şey yokama 11T lerde sorun var deniliyor imeiden kaynaklı direnç arızası oluyor muş
kanka 10t pro eğer 11t den iyiyse 10t pro al değilse 11t alHerkese selamlar öncelikle
Mi 10T Pro almayı düşünüyorum 6000 6500 TL civarına alınır mı?![]()
11t MTK işlemci kullanıyor ondan dolayı rom atılmıyor ve snapdragona göre hem ömür olarak hem şey olarak biraz daha düşük kalıyor ondan dolayı 10t tercih ettim sıkıntısızO fiyata 11T var. 11T daha mantıklı.
11t den daha iyi bir telefon almak istersen direnç atılması gerekiyorimeiden kaynaklı direnç arızası ??? öyle bir şey yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kanka 10t pro eğer 11t den iyiyse 10t pro al değilse 11t al
10T,10t pro veya 11t pro öneririm11t MTK işlemci kullanıyor ondan dolayı rom atılmıyor ve snapdragona göre hem ömür olarak hem şey olarak biraz daha düşük kalıyor ondan dolayı 10t tercih ettim sıkıntısız
eyvallah çok teşekkür ederim reis11t MTK işlemci kullanıyor ondan dolayı rom atılmıyor ve snapdragona göre hem ömür olarak hem şey olarak biraz daha düşük kalıyor ondan dolayı 10t tercih ettim sıkıntısız
10t pro 11t prodan daha iyi genel baktığımızda10T,10t pro veya 11t pro öneririm
Şimdiden hayırlı olsun hocameyvallah çok teşekkür ederim reis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eyvallah reis 10T pro düşünüyorum
Ben öneri olarak o 3 telefonun önerdim tabii ki öyledir ama 11t pro snapdragon kullanıyor artı amoled vs bende daha ön planda10t pro 11t prodan daha iyi genel baktığımızda
Dirence gerek yok fakat format veya güncelleme yapınca gidiyor uğrasilamaz yani artı MTK kullanıyor11t al kesinlikle dirence gerek yok