Neler Yeni

Yardım Xiaomi Mi 11 Lite alınır mı?

Kaczynski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Kevin Mitnick
sürekli güncel fiyat mı takip edeceğim kardeşim burası türkiye bırak ters konuşmayı. onun fiyatı arttıysa ikame ürünün de artmıştır.
A ürünü arttıya B ürünü de artar pazar bu şekilde ilerliyor bu konuda haklısın. mi 11 lite güzel bir ekrana sahip telefon işlemci de güzel, 6 ram olması sadece dikkatimi çekti, bu fiyat aralığında 8 ram'li cihazlar da mevcut istersen bir bakıver.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ben önermiyorum. Kendim kullanıyorum rezalet. Telefonun şarjı hemen bitiyor, bazen uygulamadayken atıyor, yeni sürüme geçince telefonun batarya ilk haftalar mahvoluyor. Bunların yanında bir de telefon çöktü. Xiaomiyi tebrik ediyorum, yapacakları telefonun içine tüküreyim. Bir daha ne Xiaomi alırım ne de öneririm.

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,101
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
oyun oynuyor musun oynuyorsan mesela pubgdeki performansı söyleyebilir misin ve uzun kullanımda pil ömrü nasıl cihaz ısınıyor mu
oynadım daha önce gayet akıcıydı. Isınma konusunda uzun süreçte ısınıyor. Bütün gün telefon elimdeyken %45-50 li şarjlarda eve dönüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

A ürünü arttıya B ürünü de artar pazar bu şekilde ilerliyor bu konuda haklısın. mi 11 lite güzel bir ekrana sahip telefon işlemci de güzel, 6 ram olması sadece dikkatimi çekti, bu fiyat aralığında 8 ram'li cihazlar da mevcut istersen bir bakıver.
8 gb ramlı modeli de var

Gorfo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Gorfo gorfo
Fiyatını hak etmiyor

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Kesinlikle alınır. Aylardır kullanıyorum çok memnunum. Kendi fiyat bandında alınacak en iyi 2 telefondan biri
Performans olarak iyi olabilir 732G işlemci iyidir hoştur. Ama aynı zamanda kamera olarak 720G kullanan bir a72'yi dahi geçemeyecek kadar da berbat bir telefondur.
Zoom olayından bahsetmiyorum her türlü koşulda a72'nin çok çok altında kalıyor benim elimde bu 2 telefon da var.

Gönül rahatlığıyla diyebilirim ki 11 lite alınacaksa tasarım ve performans için alınsın, kamera için değil.
Onu yerine s20 fe bulunabilirse tabii, olmadı a72 bakınız.

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,101
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
Performans olarak iyi olabilir 732G işlemci iyidir hoştur. Ama aynı zamanda kamera olarak 720G kullanan bir a72'yi dahi geçemeyecek kadar da berbat bir telefondur.
Zoom olayından bahsetmiyorum her türlü koşulda a72'nin çok çok altında kalıyor benim elimde bu 2 telefon da var.

Gönül rahatlığıyla diyebilirim ki 11 lite alınacaksa tasarım ve performans için alınsın, kamera için değil.
mi 11 litenin rakibi a52 dir a72 değil

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
mi 11 litenin rakibi a52 dir a72 değil
Tamam a52 kıyaslarız, sizi mi kıracağım :D
batarya olarak denk olarak varsayarız ama yapay zekada yine mi 11 çöpün kralı olarak geçerlidir.

şahin doğan

80+ Platinum

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
mi 11 lite ın rakibi a52

bataryada da a52 önde denk sayamayız
Ben bataryadan ötürü dediğini var saydım şu an ayak üstü yanıt veriyorum işlemci verimliliği arayüz farkı vb. biliyorum tabii ki.

ErkanOCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Erkan
kullanan var mı memnun musunuz fiyatı sormayın başka telefonda önermeyin lütfen
S20FE daha iyi sanki aynı fiyat bandında

A72 ile s20fe aynı fiyat

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
S20FE daha iyi sanki aynı fiyat bandında

A72 ile s20fe aynı fiyat
SD versiyonu ise s20 alınır ben fiyat farkı var diye hatırlıyorum yine de.

şahin doğan

80+ Platinum
Top Bottom