Ne zaman ısınıyor? Oyunda ısınıyorsa mesela ısınmamalı mı sizce? Çünkü gayet iyi bir chipset'e sahip çıktığı zamana göre.Bende de mi 10T var ama o performansı da pek hissedemiyorum. Sürekli ısınması da cabası.
Ne zaman ısınıyor? Oyunda ısınıyorsa mesela ısınmamalı mı sizce? Çünkü gayet iyi bir chipset'e sahip çıktığı zamana göre.Bende de mi 10T var ama o performansı da pek hissedemiyorum. Sürekli ısınması da cabası.
Hayır normal kullanırken ısınıyor bazen. Sinir bozucu olabiliyorNe zaman ısınıyor? Oyunda ısınıyorsa mesela ısınmamalı mı sizce? Çünkü gayet iyi bir chipset'e sahip çıktığı zamana göre.
S22 batarya olarak çok geri, S21+ 5G alınır veya Op911t pro de yazılımı ve kamerada ois olmamasını göz ardı edersen çok iyi bir cihaz ama o paraya S22 öneririm.
batarya olarak çok geri değil. 6 saat üzeri ekran süresi verebiliyor. kullanan arkadaşım ve dc sunucusunda 1-2 kişi gösterdi. s21+ ekran ve batarya olarak daha iyi tabii ki.S22 batarya olarak çok geri, S21+ 5G alınır veya Op9
Oneplus döver işlemci'den ötürüS22 batarya olarak çok geri, S21+ 5G alınır veya Op9
Ama ben olsam direkt 11T Pro alırım o ayrı
YoSakın xiaomi alma abi 11t gibi cihazı yazılım sorunları yüzünden max a52 gücünde kullanırsın.