Neler Yeni

Xiaomi Mi 9T Orijinal ROM Kurma

MiseryLMC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Berkant Arı
Telefonu ikinci el aldım, TWRP yüklü ve Pure MIUI Project adı altında Beta bir rom kurulmuş, performansdan memnun değilim, telefonu hardbrick yapmadan orijinal sistemini kurmanın kolay bir yolu var mıdır acaba? Düz Mi 9T, Pro değil.

RTX3080Ti

80+
Bir ara Mi 9T de EU rom dan custom romlara kadar 3 günde bir rom değiştirip farklı şeyler test ediyordum sonradan ağır amelelik yapıp boş işlerle uğraştığımı fark edip EU beta rom da kaldım 2 senedir de güncellemedim öyle devam sıfır sıkıntı.

Telefona IMEI atılmışsa dikkat et kullanılmayacak hale getirebilirsin. Orijinal rom yanılmıyorsam en kolay miflash ile atılabiliyordu çok oldu gerçi unuttum her şeyi ama onda da her windows da atılmıyor sıkıntı çıkarıyor.

MiseryLMC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Berkant Arı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir ara Mi 9T de EU rom dan custom romlara kadar 3 günde bir rom değiştirip farklı şeyler test ediyordum sonradan ağır amelelik yapıp boş işlerle uğraştığımı fark edip EU beta rom da kaldım 2 senedir de güncellemedim öyle devam sıfır sıkıntı.

Telefona IMEI atılmışsa dikkat et kullanılmayacak hale getirebilirsin. Orijinal rom yanılmıyorsam en kolay miflash ile atılabiliyordu çok oldu gerçi unuttum her şeyi ama onda da her windows da atılmıyor sıkıntı çıkarıyor.
IMEI atılıp atılmadığını nasıl öğrenebilirim?

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,054
İsim
Ali
YouTube' a Mi Flash yazın ve 3. Videoyu AS MERT olanı izleyin. Bende Note 9S için rom kurdum çok basitmiş.

Tre-x

80+ Silver

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Telefonu ikinci el aldım, TWRP yüklü ve Pure MIUI Project adı altında Beta bir rom kurulmuş, performansdan memnun değilim, telefonu hardbrick yapmadan orijinal sistemini kurmanın kolay bir yolu var mıdır acaba? Düz Mi 9T, Pro değil.
Evet var.
Rehberimde detaylıca anlattım.

MiseryLMC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Berkant Arı
Imei atılmış 9T de simlerden biri çalışmaz.
2 simde çalışıyor hocam, IMEI sorguladığımda da Mi 9T diye ithalat yollu IMEI diye çıktı ikisinde de, sanırım sorun yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet var.
Rehberimde detaylıca anlattım.
Anti-Rollback olmadığını tescilledim şimdi Global Fastboot ROM indiriyorum, telefonu şarj edip yedeklerimi tamamlayıp deneyeceğim sonuçları aktarırım, telefonu bilgisayara gösterene kadar canım çıktı sanırım rom android 11 diye Google'ın kendi USB driverlarını elle .inf dosyasını device managerdan göstererek kurmak zorundaymışız, öyle yapınca hem adbde hem fastbootta gördü, ikisinde de ne yaptıysam görmüyordu. Çok teşekkür ederim herkese yanıtları için, biraz geç cevap verdim kusuruma bakmayın

MiseryLMC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Berkant Arı
Flashladım sorunsuz bir şekilde, teşekkür ediyorum :)

Top Bottom