Neler Yeni

Yardım Xiaomi Mi 9T Pro Alınır mı

The GodFather

80+ Silver
3100₺ ye alınır mı telefon temiz çizik bile yok
7 plustan geçeceğim

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Pro olmayan modelini 2.5 yıldır kullanıyorum. Yurtdışı, memnunum. O zaman sıfır olarak yurtdısı 2200 almıştım. Alacağın fiyat iyi mi kötü mü sen karar ver.

The GodFather

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pro olmayan modelini 2.5 yıldır kullanıyorum. Yurtdışı, memnunum. O zaman sıfır olarak yurtdısı 2200 almıştım. Alacağın fiyat iyi mi kötü mü sen karar ver.
bendede 9t vardı salaklık yapıp satıp 7 plus aldım pişman oldum. geri 9t bakınırken 9t pro buldum, satıcıya mesaj attım bakalım alırım heralde

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,295
İsim
Selim
Bence hala alınır da o cihazın bataryası bulunmuyor. Ne deji batarya var ne de orijinal batarya var şişik batarya ile duruyorum. Bunun dışında full ekran olması muhteşem bir şey.

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
kamerası cepte otomatık açılıyo bozuluyo bi zaman sonra falan diyolardı kullanan cevremde yok yine forumda kullanan arkadaşlara sorarak alınabilir bir telefon ama ben o zaman tercihimi note 9 prodan yana kullandım memnunum hala kullanıyorum

The GodFather

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kamerası cepte otomatık açılıyo bozuluyo bi zaman sonra falan diyolardı kullanan cevremde yok yine forumda kullanan arkadaşlara sorarak alınabilir bir telefon ama ben o zaman tercihimi note 9 prodan yana kullandım memnunum hala kullanıyorum
7 plustan önce bende mi 9t vardı hiç öyle sorun yaşamadım
Bence hala alınır da o cihazın bataryası bulunmuyor. Ne deji batarya var ne de orijinal batarya var şişik batarya ile duruyorum. Bunun dışında full ekran olması muhteşem bir şey.
ilan açıklamasında hatasız çizik bile yok yazıyor mesaj attım cevap versin ona göre sormam gerekenleri soracam

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
O fiyata sağlamsa kesinlikle alınır mı 9t kullanıyorum batarya dışında gayeyi iyi telefon.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,295
İsim
Selim
O yalan ya hiç bozulan görmedim bendeki de bozulmadı kendiliğinden açıldığı veya takıldığı falan olmadı.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
3100₺ ye alınır mı telefon temiz çizik bile yok
7 plustan geçeceğim
2.5 yıldır kullanıyorum memnunum herhangi bir sıkıntı yok ama üstünden 2.5 yıl geçtiği için bataryası eskisi gibi değil doğal olarak hala daha 1 günü rahat çıkarıyor. Performansı zaten çok iyi SD 855 var. Yazılım olarak hiç sıkıntı çıkartmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,831
Üyeler
161,346
Son üye
SamereL
Top Bottom