The GodFather
80+ Silver
3100₺ ye alınır mı telefon temiz çizik bile yok
7 plustan geçeceğim
7 plustan geçeceğim
bendede 9t vardı salaklık yapıp satıp 7 plus aldım pişman oldum. geri 9t bakınırken 9t pro buldum, satıcıya mesaj attım bakalım alırım heraldePro olmayan modelini 2.5 yıldır kullanıyorum. Yurtdışı, memnunum. O zaman sıfır olarak yurtdısı 2200 almıştım. Alacağın fiyat iyi mi kötü mü sen karar ver.
7 plustan önce bende mi 9t vardı hiç öyle sorun yaşamadımkamerası cepte otomatık açılıyo bozuluyo bi zaman sonra falan diyolardı kullanan cevremde yok yine forumda kullanan arkadaşlara sorarak alınabilir bir telefon ama ben o zaman tercihimi note 9 prodan yana kullandım memnunum hala kullanıyorum
ilan açıklamasında hatasız çizik bile yok yazıyor mesaj attım cevap versin ona göre sormam gerekenleri soracamBence hala alınır da o cihazın bataryası bulunmuyor. Ne deji batarya var ne de orijinal batarya var şişik batarya ile duruyorum. Bunun dışında full ekran olması muhteşem bir şey.
O yalan ya hiç bozulan görmedim bendeki de bozulmadı kendiliğinden açıldığı veya takıldığı falan olmadı.kamerası cepte otomatık açılıyo bozuluyo bi zaman sonra falan diyolardı kullanan cevremde yok yine forumda kullanan arkadaşlara sorarak alınabilir bir telefon ama ben o zaman tercihimi note 9 prodan yana kullandım memnunum hala kullanıyorum
2.5 yıldır kullanıyorum memnunum herhangi bir sıkıntı yok ama üstünden 2.5 yıl geçtiği için bataryası eskisi gibi değil doğal olarak hala daha 1 günü rahat çıkarıyor. Performansı zaten çok iyi SD 855 var. Yazılım olarak hiç sıkıntı çıkartmadı.3100₺ ye alınır mı telefon temiz çizik bile yok
7 plustan geçeceğim