Xiaomi mi a2 lite alınır mi?

demirspor

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,787
Arkadaşlar başlıktaki model 900 tl ye alınır mı? 4/64 model özellik olarak.

Arkadaşlar başlıktaki model 900 TL ye alınır mı? 4/64 model özellik olarak.
2.5 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim gayet iyi alabilirsin fakat ben sıfırını 1200e almıştım ne kadar kullanılmış? Ama 4/64 modeller 1400dü o yüzden normal olabilir.

2.5 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim gayet iyi alabilirsin fakat ben sıfırını 1200e almıştım ne kadar kullanılmış? Ama 4/64 modeller 1400dü o yüzden normal olabilir.
Pubg mobileyi 30 fps oynatabiliyor mu?

Almayın bence, uzatmaları oynayan cihazlar kategorisinde artık. Yerine nacizane tavsiyem Xiaomi Redmi 6 Pro veya IPhone 6s serilerine bakın. İki modelde yaygın şekilde tutulan modeller elinizde kalmaz değer kaybetmezler. Biraz evvel ilanları inceledim fiyat aralıkları aşağı yukarı kesişiyor özellikleri + yönleri daha mantıklı cihazlar. A2 lite çok eski bir model çünkü. Hevesinizi kırmış olmayayım ancak gerçek bu saygılarımla.
1623266097870.png
1623266154402.png

Almayın bence, uzatmaları oynayan cihazlar kategorisinde artık. Yerine nacizane tavsiyem Xiaomi Redmi 6 Pro veya IPhone 6s serilerine bakın. İki modelde yaygın şekilde tutulan modeller elinizde kalmaz değer kaybetmezler. Biraz evvel ilanları inceledim fiyat aralıkları aşağı yukarı kesişiyor özellikleri + yönleri daha mantıklı cihazlar. A2 lite çok eski bir model çünkü. Hevesinizi kırmış olmayayım ancak gerçek bu saygılarımla.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
mi a2 lite ile redmi 6 pro aynı değil mi?

Gudubet telefon 3 kere ekran değiştim, yıldım.

bende 2-2.5 senedir redmi note 6 pro kulllaniyordum gayet memnundum sağlamlık konusunda aşşırı sağlamdı ben telefonu çok fazla yere düşüren birisiyim ve bana dayandı o telefon :) . Özellik olarak bilmem ama kullanım olarak çok sevdiğim ve tavsiye ettiğim bi telefondur

mi a2 lite ile redmi 6 pro aynı değil mi?
Çok fark var. Uzun vadeli kullanacaksanız eğer, bence redmi 6 pro olanı iyi bir seçim olacaktır a2 lite'a göre. Fiyatlarını inceledim ikinci el fiyat aralıkları aşağı yukarı aynı sayılır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,572
Üyeler
189,109
Son üye
Abdullah_Demirci
Geri