2.5 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim gayet iyi alabilirsin fakat ben sıfırını 1200e almıştım ne kadar kullanılmış? Ama 4/64 modeller 1400dü o yüzden normal olabilir.Arkadaşlar başlıktaki model 900 TL ye alınır mı? 4/64 model özellik olarak.
Pubg mobileyi 30 fps oynatabiliyor mu?2.5 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim gayet iyi alabilirsin fakat ben sıfırını 1200e almıştım ne kadar kullanılmış? Ama 4/64 modeller 1400dü o yüzden normal olabilir.
mi a2 lite ile redmi 6 pro aynı değil mi?Almayın bence, uzatmaları oynayan cihazlar kategorisinde artık. Yerine nacizane tavsiyem Xiaomi Redmi 6 Pro veya IPhone 6s serilerine bakın. İki modelde yaygın şekilde tutulan modeller elinizde kalmaz değer kaybetmezler. Biraz evvel ilanları inceledim fiyat aralıkları aşağı yukarı kesişiyor özellikleri + yönleri daha mantıklı cihazlar. A2 lite çok eski bir model çünkü. Hevesinizi kırmış olmayayım ancak gerçek bu saygılarımla.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Çok fark var. Uzun vadeli kullanacaksanız eğer, bence redmi 6 pro olanı iyi bir seçim olacaktır a2 lite'a göre. Fiyatlarını inceledim ikinci el fiyat aralıkları aşağı yukarı aynı sayılır.mi a2 lite ile redmi 6 pro aynı değil mi?