Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Xiaomi Mi Air Fryer 3.5L 799₺

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Erayyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Eray Erdan
Anladığım kadarıyla thh olumlu kararı geldi şimdi ise migros size sunulan olumlu karara itiraz edip mahkeme yoluna gidecek. Gitmezse 15 gün sonra icraya verin.
Olumlu karar kagıdı geldi ama daha dava acan falan olmadı neden icraya verelim thh olumlu karar verince cihazi o fiyattan vermiyomu direk ugrasmak istemiyorum sonuc olumlu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

4 ay oldu tik yok
Benimde Karar alïndı dedi 20 günde anca geldi 2 tane almistim ayri ayri sikayet olusturdum bu olumlu geldi simdi digerini bekliyorum

Erayyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Eray Erdan
Anladığım kadarıyla thh olumlu kararı geldi şimdi ise migros size sunulan olumlu karara itiraz edip mahkeme yoluna gidecek. Gitmezse 15 gün sonra icraya verin.
Bugün baktım ve dediginiz gibi karsı dava açmış ne yapmam lazım bu durumda?

Cheerios

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Deniz
O günün kuru itibariyla o fiyata airfryer olmadığından talebiniz red edilmiştir dedi.Kısacası fiyat karşılaştırması yapıp sizin bu ürünü zaten o fiyata almaya hakkınız yok dediler sağlık olsun.

Erayyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Eray Erdan
Dava açıldığına dair belgenin eline ulaşmasını bekleyeceksin.
Bekliyorum bakalım ne olucak

Özetle o günün kuru itibariyla o fiyata airfryer olmadığından talebiniz red edilmiştir dedi.Kısacası fiyat karşılaştırması yapıp sizin bu ürünü zaten o fiyata almaya hakkınız yok dediler sağlık olsun.
Dava sonucundamı bu sonuc cikti eger dava sonucu ciktiysa masraf ucreti ne kadar cikiyo?

Cheerios

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Deniz
Bekliyorum bakalım ne olucak

Dava sonucundamı bu sonuc cikti eger dava sonucu ciktiysa masraf ucreti ne kadar cikiyo?
Hayır thh den gelen ibrazdan çıkan sonuç

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yaşar
Baya olaylar dönmüş, bende thh ye başvurmuştum olumlu sonuçlanmış. Migros itiraz etmiş, bugün Migros un dava açtığına dair mahkeme kararı geldi. Uyap dan dosyaların detayına baktım, kazandıkları davaları nın örneklerini ek olarak göstermişler. Bu davayı kazanan var mı hiç? Bizde dilekçe ye onu yazardık. Ben de bi itiraz yazıp gönderecem. Mahkeme 2023 Mart daymış :) Girdik bir işe hakkımızı arayalım.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Ben dava yedim arkadaşlar. Şubatta mahkeme.

arda3231

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
arda çiçek
sizin sicilinize bir şey olmuyo size dava açmıyolar küçük beyninize sokun artık şunu, heyetin kararına itiraz ediyorlar size falan dava açtıkları yok

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,876
Üyeler
164,740
Son üye
Ufukceneli
Top Bottom