ne kazandın yaniArkadaşlar açtıkları davayı kazanmış bulunmaktayım.
800 TL'ye Xiaomi Mi Air Fryer 3.5 L Fritözü almaya hak kazandım.ne kazandın yani
Hayırlı olsunArkadaşlar açtıkları davayı kazanmış bulunmaktayım.
Bende kazandım davayı 1 hafta önce nasıl alacağız nerden alacağız bilgin varmı migrosu aradım avukatlarımız sizinle iletişime geçecek dedilerde hiç geçeceklerini sanmıyorum.800 TL'ye Xiaomi Mi Air Fryer 3.5 L Fritözü almaya hak kazandım.
Davayı bende kazandım. _[email protected] bu mail adresine sipariş numaranı içeren detaylı bir mail atıyorsun thh kararı ve duruşma tutanağınıda davayı kazandığına dair ekliyorsun. Mail attıktan 3 gün sonra genel müdürlük aradı beni. Hangi mağazadan ürünü almak istersiniz dediler. En yakın mağazayı söyledim ürün o mağazaya teslim edildiğinde almam için beni arayacaklar. Muhtemelen 1-2 güne bende teslim almış olurum.Bende kazandım davayı 1 hafta önce nasıl alacağız nerden alacağız bilgin varmı migrosu aradım avukatlarımız sizinle iletişime geçecek dedilerde hiç geçeceklerini sanmıyorum.
Tüketici mahkemesine başvurabilirsinizBen hakem heyetinden red yemiştim acaba birdaha mı başvursak ya da başka bir kurum var mı şikayet edebileceğim
Bana hala dönmediler 2 hafta oldu neredeyse.Davayı bende kazandım. _[email protected] bu mail adresine sipariş numaranı içeren detaylı bir mail atıyorsun thh kararı ve duruşma tutanağınıda davayı kazandığına dair ekliyorsun. Mail attıktan 3 gün sonra genel müdürlük aradı beni. Hangi mağazadan ürünü almak istersiniz dediler. En yakın mağazayı söyledim ürün o mağazaya teslim edildiğinde almam için beni arayacaklar. Muhtemelen 1-2 güne bende teslim almış olurum.
cevap dilekçesinden sonra ne kadar süre geçti ve sonuç geldi bilgi verir misiniz