yardımcı olabilirseniz sevinirimbenimkide iptal edilmişti THH ye başvuruda bulunsam alabilirmiyim 799 TL ye
Hocam Migros'u arayın veya mail atın ben öyle yaptımHocam bu sabah karar belgesi geldi. 799 ücret ödeyip Fritöz 'ü alabileceğimiz söyleniyor. Nasıl bir yol izlemeliyim? Nereden alabilirim?
Hocam Migros'u arayın veya mail atın ben öyle yaptım
Müşteri hizmetlerini aradık, karşı dava açtıklarını bildirdi. Nasıl olacak şimdi hocam? Bu sürecin sonuçlanması çok uzun sürüyor mu?
@ŞahinBaşaran
Hocam savunma vermeniz gerekiyorMüşteri hizmetlerini aradık, karşı dava açtıklarını bildirdi. Nasıl olacak şimdi hocam? Bu sürecin sonuçlanması çok uzun sürüyor mu?
@ŞahinBaşaran
O Thh den Thh ye değişiyor Thh alman yönünde karar verirse Migros dava açıyorbenimkide iptal edilmişti THH ye başvuruda bulunsam alabilirmiyim 799 TL ye
hocam thh şimdi başvursam bende alabilirmiyim 799 tl yeHocam savunma vermeniz gerekiyor
6 ay geçmiş neredeyse bir şey olurmu başvursam kabul edilirmi yaniHocam savunma vermeniz gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
O Thh den Thh ye değişiyor Thh alman yönünde karar verirse Migros dava açıyor
Savunma dilekçesi verdim başka bir işlem yapmadımAlıntıyı görüntüle
Benimki nedir ?
Size dava açıldıktan sonra herhangi bir işlem yaptınız mı yoksa sadece davanın sonuçlanmasını mı beklediniz ?
Savunmayı tam olarak nereye nasıl yapacağız? Bir de sonuçlanması ne kadar sürüyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim.Hocam savunma vermeniz gerekiyor
O Thh den Thh ye değişiyor Thh alman yönünde karar verirse Migros dava açıyor
Kesin bir şey diyememhocam thh şimdi başvursam bende alabilirmiyim 799 TL ye
6 ay geçmiş neredeyse bir şey olurmu başvursam kabul edilirmi yani
Mobil imzanız varsa uyaptan yapabilirsiniz yoksa savunma dilekçenizi size en yakın adliye ye teslim edinSavunmayı tam olarak nereye nasıl yapacağız? Bir de sonuçlanması ne kadar sürüyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
yorumumda belirttim. bana soracağınıza yorumumu düzgünce okuyup söylediğim yere baksaydınız keşke.Alıntıyı görüntüle
Benimki nedir ?
Size dava açıldıktan sonra herhangi bir işlem yaptınız mı yoksa sadece davanın sonuçlanmasını mı beklediniz ?
uyaptan nerden yapacagız hocamKesin bir şey diyemem
Mobil imzanız varsa uyaptan yapabilirsiniz yoksa savunma dilekçenizi size en yakın adliye ye teslim edin
Gayet düzgün okudum. Tensip zaptını bulamadığım için sordum. Nedir bu agresifliğiniz ? Her gün uyaptan dava dosyalarına bakmıyorum ya sisteme yabancıyım.yorumumda belirttim. bana soracağınıza yorumumu düzgünce okuyup söylediğim yere baksaydınız keşke.