6700xt alan arkadaş 13k lık ekran kartını 5.5k ya aldı.THH ile uğraştı ve kartını geri aldı.Yani bir ihtimal var.Ürünün fiyatında normalde yapılması gereken indirime oranla çok büyük indirim yapıldığında ve satıcı bunu isteyerek yapmadığını bir hata olduğunu belirttiğinde satıcıyı haklı görüyorlar Teknosa'da THH sonucunda başvurum kabul edilmedi benim yine de başvurun thh ye ne olur olmaz tabi ama kesin kazanırım gözüyle bakmayın.
Dostum ben vatanda ekran kartını 5300 TL ye aldım vatan o zamanlar 13 bin küsurdan satıyorlardı thh beni haklı buldu amaÜrünün fiyatında normalde yapılması gereken indirime oranla çok büyük indirim yapıldığında ve satıcı bunu isteyerek yapmadığını bir hata olduğunu belirttiğinde satıcıyı haklı görüyorlar Teknosa'da THH sonucunda başvurum kabul edilmedi benim yine de başvurun thh ye ne olur olmaz tabi ama kesin kazanırım gözüyle bakmayın.
Tamamen oradaki memurun insafına göre değişiyorDostum ben vatanda ekran kartını 5300 TL ye aldım vatan o zamanlar 13 bin küsurdan satıyorlardı thh beni haklı buldu ama
Bence formu nasıl dordugunla da alakalı olabilir tüketici hakları kanunundaki maddelerle destekleyip yazarsan senin bilinçli biri olduğunu fark edip gerekli işlemi yapıyorlar bakıyorlar ki bilinçli değilsin pek sümen altına gidiyor gibiTamamen oradaki memurun insafına göre değişiyor
Aynen de onu yapıyorlarBence formu nasıl dordugunla da alakalı olabilir tüketici hakları kanunundaki maddelerle destekleyip yazarsan senin bilinçli biri olduğunu fark edip gerekli işlemi yapıyorlar bakıyorlar ki bilinçli değilsin pek sümen altına gidiyor gibi
İndirime bak be ihtiyacım olmasa bile alırdımSTOKLAR BÖLGEDEN BÖLGEYE GÖRE DEĞİŞİYOR
Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi
Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek!www.migros.com.tr
Alıntıyı görüntüle
Stok çoğu yerde bitmiş.