❌İndirim Bitti! Xiaomi Mi Air Fryer 3.5L 799₺

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Karara bağlandı yazıyor thh de. Karar ne zaman ulaşıyor elimize beyler.

Sorum saçma gelebilir ama bilmediğimden soruyorum. THH'den olumlu karar çıkınca Migros dava açarsa ve kazanırsa, sonuçta ortada kaybedilmiş bir dava olacağından ve muhtemelen bazı masrafları ödeme yükümlülüğüyle karşılaşılacağından, bu dava veya durum adli sicil kaydında gözükür mü?

Edit. buradan örnek de bulunmak doğru gelmedi.

Son düzenleme:
Sorum saçma gelebilir ama bilmediğimden soruyorum. THH'den olumlu karar çıkınca Migros dava açarsa ve kazanırsa, sonuçta ortada kaybedilmiş bir dava olacağından ve muhtemelen bazı masrafları ödeme yükümlülüğüyle karşılaşılacağından, bu dava veya durum adli sicil kaydında gözükür mü?
bu açılan dava kurul kararına açılan bir dava sen kaybetsen sadece bazı masrafları ödeyeceksin adli bir durum yok ortada

Arkadaşlar karar formu e devlette yayınlandı. İhtiyacı olana kararı atıyorum. Ürünün teslimine karar vermişler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yapmam gereken bir şey var mi yoksa onlar beni bulur mu 😁

Ekler

• 9D7F6417-7D0F-4868-9635-471CDBB6EDBF.jpeg
    9D7F6417-7D0F-4868-9635-471CDBB6EDBF.jpeg
    300 KB · Hit: 171

Hacizli davalarda sicile işlenecek bir durum yok, asliye davaları için geçeli o durum, senin maddi sıkıntıların yani davaların sicilini etkilemez yani.

Arkadaşlar karar formu e devlette yayınlandı. İhtiyacı olana kararı atıyorum. Ürünün teslimine karar vermişler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yapmam gereken bir şey var mi yoksa onlar beni bulur mu 😁
Hayırlı helal olsun ben uğraşmak istemedim ne kadar sürede sonuçlandı bu 👏😁

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,108
Üyeler
185,379