❌İndirim Bitti! Xiaomi Mi Air Fryer 3.5L 799₺

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
sonrasında ağlama falan ne? Üslubuna dikkat et, millet sevinip alıyor. Migros gibi büyük bir firma olduğu için şaşırmıyor. Komiksin

Komik 2 şey var
1. bu kadar saçma bir konunun 44 sayfadır konuşulması
2. 3 te 1 fiyatına ürünü alacağını sanıp kargo beklerken iptalinin zoooortlaması

Komik 2 şey var
1. bu kadar saçma bir konunun 43 sayfadır konuşulması
2. 3 te 1 fiyatına ürünü alacağını sanıp kargo beklerken iptalinin zoooortlaması
Hâlâ komiksin, yanıt vermeyeceğim bak dalgana

Komik 2 şey var
Anormal bir şey değil yakın zamanda bir çok ürün büyük indirimle satıldı mi band 6 - 217 jbl c100si - 46 Jack Jones Chino 2li - 450 Orijinal Xiaomi piston - 40 küsur v.b. burda ki de fiyat hatası gibi durmuyor belki en az 10 bin üye kazandılar bilgi topladılar.

zahmet edip şu satış sözleşmesindeki maddeleri okusaydınız.

MADDE 29:
Sözleşme konusu ürün/ürünlerin stokta bulunmadığı hallerde SATICI’nın SİPARİŞ VEREN/ALICI’yı durumdan haberdar etmesi ve SİPARİŞ VEREN/ALICI’nın ödemiş olduğu toplam bedelin ve onu borç altına sokan her türlü belgenin en geç 14 gün içinde SİPARİŞ VEREN/ALICI’ya iade edilmesi şartıyla SATICI’nın sözleşme konusu ürün/ürünleri teslim etmeme hakkı bulunmaktadır.
MADDE 33:
Belirtilen ürün fiyatları siparişin oluşturulduğu andaki bedellerdir. SATICI teknik nedenlerden kaynaklanan fiyat, ürün ve her türlü güncelleme hatalarından sorumlu değildir. Fiyat ve ÜRÜN bilgilerinde hata oluştuğu takdirde SATICI/SATICILAR hatayı gidermek üzere teslimat yapabilecektir. Bu halde siparişi iptal ederek, sipariş tutarını ALICI hesabına iade edebilir.
Hocam link verir misin bir saattir arıyorum bulamadım şu mesafeli satış sözleşmesi sayfasını.

Komik 2 şey var
bu arkadaş annesi kızdığı için erkenden uyumuş gece fırsatı kaçırmış o yüzden şimdi 1 ay sonra teker teker kargolarımızın geleceğini düşünerek kuduruyor kendi aklınca

Uygunsuz davranış
Ailevi problemlerin mi var sevgisizlik mi bu kinin nedeni ?

beynin olmadığı her defasında gösterme sebebin tam olarak nedir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arkadaş annesi kızdığı için erkenden uyumuş gece fırsatı kaçırmış o yüzden şimdi 1 ay sonra teker teker kargolarımızın geleceğini düşünerek kuduruyor kendi aklınca

kuduranlar belli migrosu taşlamaya gitmedin mi hala burada mısın ?

Anormal bir şey değil yakın zamanda bir çok ürün büyük indirimle satıldı mi band 6 - 217 jbl c100si - 46 Jack Jones Chino 2li - 450 Orijinal Xiaomi piston - 40 küsur v.b. burda ki de fiyat hatası gibi durmuyor belki en az 10 bin üye kazandılar bilgi topladılar.

bak bu en azıdan mantıklı bir sav

10 bin üye kazandılar bilgi topladılar.

Hâlâ komiksin, yanıt vermeyeceğim bak dalgana

dalgayı yedikten 2 dk sonran galiba bu hahha :D

şimdi çıkıyorum migrosu taşlamaya sağol

Yav ben de alamadım ama alamayıp millete laf söylemeyin ya yok aklı olan almazmış yok al saat yapılmazmış bilmem ne isterse parasını çöpe bile ATAR size mi kaldı

Konu sizi ilgilendirmiyorsa girip konuya yorum yapmazsınız. Yaptığınız yorumlar sadece insanların ***** olduğunu söylemenizden başka bir şey değil. Toksit bir kişisiniz o konuda hemfikiriz. Ricam daha fazla boş yorum yapmayınız. İnsanlar birbirine yardımcı oluyor, sizin saçma bulduğunuz konu olsa dahi.

Yok hocam ben kötü niyetli bir şey demiyorum zaten ama sabaha kadar farketmemeleri imkansız ben thh de başvurmadım ama başvuranlar şahsen haklı.

Migrosu arayıp belirtirseniz durumu 50tl hediye çeki alıyorsunuz sanırım.
Screenshot_2022-08-04-16-14-43-338_com.instagram.android.jpg

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,864
Üyeler
184,989
Son üye
sepher