Mete Yavuz 80+ Platinum Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 17,270 En İyi Cevap 9 Reaksiyon skoru 31,651 6 Temmuz 2021 #14 DJ. Mic Check yazmış: Aynen hocam 14 olamadınız, ailevi değerine hakaret edilebilecek biri bulamadınız karşınızda. Devamı için tıklayın... Bu gün kendini 14 ilan etti yarın ilah ilan edecek diye korkuyorum. xD
DJ. Mic Check yazmış: Aynen hocam 14 olamadınız, ailevi değerine hakaret edilebilecek biri bulamadınız karşınızda. Devamı için tıklayın... Bu gün kendini 14 ilan etti yarın ilah ilan edecek diye korkuyorum. xD
DJ. Mic Check Cezalı 80+ Platinum Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 10,316 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 18,330 6 Temmuz 2021 #15 Mete Yavuz yazmış: Bu gün kendini 14 ilan etti yarın ilah ilan edecek diye korkuyorum. xD Devamı için tıklayın... Ağzı sıkı olmayan arkadaşlara dikkat edin, bazen tersinir çalışabilirler hocam. Güvende değilsiniz her an. Tersinir olabiliyor o arkadaşlar.
Mete Yavuz yazmış: Bu gün kendini 14 ilan etti yarın ilah ilan edecek diye korkuyorum. xD Devamı için tıklayın... Ağzı sıkı olmayan arkadaşlara dikkat edin, bazen tersinir çalışabilirler hocam. Güvende değilsiniz her an. Tersinir olabiliyor o arkadaşlar.