tüh be hayırlı olsun hocamValla şaşkınlık içindeydim direk yapıştırdım
tüh be hayırlı olsun hocamValla şaşkınlık içindeydim direk yapıştırdım
Hocam bu indirimden nasıl haberiniz oldu?Xiaomi Mi Smart Band 6 Akıllı Bileklik Siyah (Xiaomi TR Garantili) Fiyatı - Trendyol
Xiaomi Mi Smart Band 6 Akıllı Bileklik Siyah (Xiaomi TR Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
yine kaçırdıkXiaomi Mi Smart Band 6 Akıllı Bileklik Siyah (Xiaomi TR Garantili) Fiyatı - Trendyol
Xiaomi Mi Smart Band 6 Akıllı Bileklik Siyah (Xiaomi TR Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Teşekkür ederim Allah razı olsun kardeşimtüh be hayırlı olsun hocam
en azından yabancıya gitmemiş forumdan birisi bir tane kapmış kaçırmış olsakta ürünü en azından bu durum biraz teselli ediyor <3 Güle güle kullan.Teşekkür ederim Allah razı olsun kardeşim
Kaçırdık o zaman çok iyi fiyatmışsatıcı trendyol du.
Trendyol satıcıAlırken değerlendirmelere girip bu satıcıdan alanlar dediniz mi daha önce satış yapmış bir satıcı mıydı?
Teşekkür ederim güzel dileklerin içinen azından yabancıya gitmemiş forumdan birisi bir tane kapmış kaçırmış olsakta ürünü en azından bu durum biraz teselli ediyor <3 Güle güle kullan.