Neler Yeni

Xiaomi Mi Band 6 Tanıtıldı

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Bence geçilmez ya. Her serisinde üzerine pek bir şey koymuyorlar. Hatta 4 ve 5 arasında neredeyse hiç fark yok.
4 bende 5 babamda var gram fark yok hatta bazen fark etmeden babamınkini takıyorum.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Xiaomi mi band 4den sonra yerinde saymaya başladı ondan sonra gelenlerin hepsi birbirinin kopyası. Asıl devrimi 4 de yaptı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nabzımı ölçebiliyorsa tansiyonumu da ölçmeli. Abartı olmaz hatta çok yararlı olur. Birçok kişinin sırf bu yüzden alacağına bile eminim. Tansiyon çok önemli bir şey.

Bence deklanşör özelliği de gelmeli. Bunu 3. Parti yazılımla yapabiliyorum mi band 4 de ama kendinden olsaydı çok iyi olurdu. Baya işe yarıyor. Telefon uzaktayken bileklikle fotoğraf çekebiliyorum.

Maeve Wiley

80+ Bronze
Mi Band 4 kullanıyorum. 5 ile aralarında fark yoktu. 6 güzel gibi duruyor.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
4 bende 5 babamda var gram fark yok hatta bazen fark etmeden babamınkini takıyorum.
Valla en büyük farkı şarj olayı. Mi band 4 deki şarj sistemi kanser. Bileklikten çıkarana kadar elim kopuyor. 5 de bu sorunu çözmüşler.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Guzel bir ürün ben almam ama alınır.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Bence deklanşör özelliği de gelmeli. Bunu 3. Parti yazılımla yapabiliyorum mi band 4 de ama kendinden olsaydı çok iyi olurdu. Baya işe yarıyor. Telefon uzaktayken bileklikle fotoğraf çekebiliyorum.
Güzel bir özellikmiş, belki gelmiştir, incelemeleri yayınlanınca tekrar bakmak lazım

Maeve Wiley

80+ Bronze
Valla en büyük farkı şarj olayı. Mi band 4 deki şarj sistemi kanser. Bileklikten çıkarana kadar elim kopuyor. 5 de bu sorunu çözmüşler.
Mi Band 4 kordonundan gayet rahat çıkıyor bence

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Mi Band 4 kordonundan gayet rahat çıkıyor bence
Valla bilemiyorum çok sıkı. Çıkıyor çıkmasına da çıkar tak çıkar tak kordon bir süre sonra yalama yapar. 5 versiyonunda kordonundan çıkarmak zorunda değilsin hiç uğraşmıyorsun bu güzel bir olay.

Mi Band'ler arasında çok fazla bir fark göremiyorum, 4 altı olmaması yeterli bence.
Yani bence de. 4 de en büyük devrimi renkli ve kişiselleştirilebilir ekranla yaptı.

Maeve Wiley

80+ Bronze
Valla bilemiyorum çok sıkı. Çıkıyor çıkmasına da çıkar tak çıkar tak kordon bir süre sonra yalama yapar. 5 versiyonunda kordonundan çıkarmak zorunda değilsin hiç uğraşmıyorsun bu güzel bir olay.
5 kullanmadığım için yorum yapamam. Ben çıkarma konusunda bir sıkıntı yaşamadım.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Aramızda Mi Band’i iPhone’la kullanan var mı?

Uyumluluk açısından bir sorun yaratıyor mu? Kendi uygulaması var gördüğüm kadarıyla ama.

Top Bottom