Bill Gates
80+
Alacağım ve paraya kıyacağım tek tük ürünlerden. Adamlar yapıyor.
Bende 5 var ve tasarımsal olarak neredeyse tıpa tıp aynıXiaomi’nin popüler akıllı bileklik serisi Mi Band’in 6. versiyonu bugün yapılan lansmanla duyuruldu.
Alıntıyı görüntüle
Tasarım olarak Mi Band 5 ile fazlaca benzerlik taşıyor, sadece ekran bir miktar daha büyüyüp çerçeveler azaltılmış.
1.56 inç boyutlu AMOLED ekran 326 ppi ve 450 nit parlaklık değerlerine sahip.
125 mAh pil kapasitesi var, 14 güne kadar kullanım vaat ediyor.
Kandaki oksijen miktarını ölçmeye yarayan SpO2 sensörü eklenmiş. Daha fazla spor modu gelmiş.
NFC’li versiyon sadece Çin’de satılacak. Global versiyonda NFC yok.
NFC’li versiyon 42$, NFC’siz versiyon 35$’dan satışa çıkacak. Türkiye fiyatı henüz belli değil.
Nasıl buldunuz? Sizce alınır mı?
Mi Band 5'e göre pek yenilik getirmese de şahsen çerçevesiz tasarımını beğendim.
Bence de. Türkiye'ye özel fiyatlandırma yapılmazsa en az 400-450 TL'den gelecek zaten.Bende 5 var ve tasarımsal olarak neredeyse tıpa tıp aynı
Sadece Oksijen Ölçümü için 35 Dolar verilmez
Alan arkadaşlar 4 veya 5 alsın
Zaten aralarında göze dokunur fark yok
Fiyatına Asla değmezBence de. Türkiye'ye özel fiyatlandırma yapılmazsa en az 400-450 TL'den gelecek zaten.
Oksijen ölçümü dışında bir de tam ekran olmuş, başka da fark yok. GPS, mikrofon vb. görünmüyor tabloda. Sızıntılarda bu iki özelliğin olacağı söyleniyordu.
Kesinlikle 5'ten geçmeye değmez. İkisi arasında çok az fark var ama fiyat olarak bu neredeyse ikiye katlıyor. Ben 4 kullanıyorum ona rağmen pek mantıklı gelmiyor. Ha 3'den geçecekler düşünebilir.Bugün itibariyle 439 TL'den başlayan fiyatlarla Türkiye'de satışa çıktı:
Xiaomi Mi Band 6 Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi Mi Band 6 fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xiaomi Mi Band 6 özelliklerini incele, 674,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mi Band 5 ile arasında 210 TL gibi ciddi bir fiyat farkı var. Kesinlikle indirim şart.