Örümcek Adam
80+ Bronze
mi band7 aldım bakalım
Hevesi geçtikten sonra saate bakmaktan başka bir işe yaradığını söylemem.saati göstermekten başka esprisi var mi
o zaman almayaj tipi de cirkinHevesi geçtikten sonra saate bakmaktan başka bir işe yaradığını söylemem.
Mi band lar gerçekten çirkin ama çok küçük olduklarından kolunda olup olmadığını unutyorsun o yönden güzel.o zaman almayaj tipi de cirkin
Bence mesaj gösterme, arama reddetme sessize alma, uyku süresi takibi gibi özelliklerini hep kullanıyorum. 500 TL verip en aşağı 2 sene kullanırsınHevesi geçtikten sonra saate bakmaktan başka bir işe yaradığını söylemem.
Apple Watch alan iPhone 15 Pro Max de alırHocam bu mantıkla apple watch ultra alınır gibi
Bu dediğiniz özellikleri sürekli olarak kullanmaya başlayınca acayip işe yarıyorlar. Gerçekten çok uzun ömürlüler onlara lafım yok. Enaz 4 sene kullanırsınız iyi bakarsanız.Bence mesaj gösterme, arama reddetme sessize alma, uyku süresi takibi gibi özelliklerini hep kullanıyorum. 500 TL verip en aşağı 2 sene kullanırsın
Zaten diğer özellikler fasa fiso 4 senedir mi band kullanıyorum en aktif olarak kullandiklarim bunlarBu dediğiniz özellikleri sürekli olarak kullanmaya başlayınca acayip işe yarıyorlar. Gerçekten çok uzun ömürlüler onlara lafım yok. Enaz 4 sene kullanırsınız iyi bakarsanız.
Diğer özellikler gerçekten fasa fiso. Cihazı ilk alıp kurcalandıktan sonra birdaha açtığımı hatırlamıyorum. Mi band lar gerçekten güzel cihaz ama keşke her modelde çok az upgrade yapıyorlar. Şuan elimde mi band 4 olsa anca son modele geçmek mantıklı olur benim açımdan.Zaten diğer özellikler fasa fiso 4 senedir mi band kullanıyorum en aktif olarak kullandiklarim bunlar