Neler Yeni

Xiaomi Mi Box S Alınır Mı ? - Tivibu

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Şubat ayında Tivibu'nun Taahhüdü bitiyor.
Tivibu'yu iptal ettirip hızı da 24Mbps'e düşürüp hattı dayıma devretmeyi düşünüyorum.
Sonrasında ise Millenicom almayı.

Ancak ailecek Tivibu'yu çok seviyoruz yani birsürü şeyin olduğu bir IPTV'ye ayda 24TL Ödemek mantıklı mı evet ama internet ile birlikte olunca ve devredeceğimiz zaman dayımın buna ihtiyacı olmadığı için iptal edeceğiz.

İki seçeneğim var.
Ya Xiaomi Mi Box S Alırım, İçerisine Tivibu GO, Vodafone TV, BluTV, Prime Video, Gibi Birçok platformu tek cihazda kullanırım. Tabi uygulaması olmayanlar da var onun için apk olarak kurarım.
Mesela Vodafone TV, Hattımla birlikte bedavaya geldi, Ama sık kullanmıyoruz/kullanamıyoruz.

Böyle yaparsam güncel fiyatı ile 520TL/6 yani aylık 86-87TL + Tivibu GO Paketi 13TL + Prime Video 8TL
Yani ilk 6 ay aylık 108TL Gidecek, kalan aylarda 21TL Gidecek. İlk 6 ay biraz sıkıntı ama kalan aylar gayet iyi bir fiyat.

Az önce Tivibu Fiyatlarına baktım. Şu anda kullandığımız Tivibu Ev (IPTV) Fiyatları.
Süper Paket 90TL Mi 🤯

Bireysel
Abone Olmaya Açık PaketlerYeni Liste Fiyatı
Aile Paketi49 TL
Sinema Paketi69 TL
Süper Paket89 TL
Abone Olmaya Kapalı PaketlerYeni Liste Fiyatı
Giriş Paketi29 TL
Maxi/Mini Paket29 TL
Sinema/Dizi/Belgesel Paketi49 TL
Full Paket78 TL
*HD paketler, +5 TL olarak ücretlendirilir.
Cihaz kullanım bedeli ücrete dahildir.

Ve benim "Mi Box işi pahalıya gelirse uydu olandan alırız" dediğim fiyatlar da aynı.

Ne desem bilemedim. Aslında uyguna alıyormuşuz. Artık 3 Değil 2 Seçeneğim var.

Ya Mi Box S Planını yaparım ya da sadece interneti devrederim Tivibu kalır. İlk 6 Ay Biraz Tuzlu evet ama kalan aylarda tek cihaz üzerinden tüm şeyler izlenebilir olacak.
Ayrıca şu da var. Ne zaman Tivibu açılsa, fişi çekilmediği sürece internetten 4-5Mbps gidiyor. Evet doğru.
Ki telekom modemlerinde durum daha da kötü. O modemler LAN Portlarını anlık güncellemiyor kablo takılı olmasa bile internet gönderiyor ve o modem açıkken bir kez bile Tivibu'yu açsanız fişini çekseniz bile güncellemediği için o modda kalıyor. Bu yüzden aç/kapa gerekiyor.

Ya Mi Box S Alırım ve o bana daha mantıklı gelen planı uygularım, ya da Normal tivibudan devam edip Tivibu'nun internetten 5Mbps sömürüşünü izlerim.

Sizce ?

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,829
İsim
Mert Metshi
hiç tivibu digitürk falan kullanmadım bence gereksiz mi box s al

Trool

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Ahmet
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Atalay Korun
Dostum merhabalar ; Mi box s ve mistick kullanan birisi olarak (Turknet 35mbit ve Superonline fiber 35mbit ) kesinlikle oneriyorum fakat benim aldigim tarihlerde L1 lisansli cihaz sayisi azdi.Ben bundan dolayi bu ikisine yoneldim.2 yildir iptv ile birlikte kullanmaktayim.Bu arada minik bir detay iptv de serverin kalitesi de onemli yayinlari izlemek acisindan...Mi box s evet guzel bir cihaz 2gb ramli fakat butceniz var ise 4gb ramli Hiremco vb markalara yonelebilirsiniz ben aldigimda mi box 400 mi stick 180 tl idi.Şu an guncel fiyatlari 1000 tl civarinda s için konusuyorum dedigim gibi çok ucurum fiyat farki yok ise ram olarak biraz daha kapasiteli cihazlara bakabilirsiniz.Saygilarimla...

Top Bottom