Xiaomi Mi TV Stick Alınır Mı?

Benim attığım stick galiba box'a da baktım fakat o kadar bütçem yok maalesef
Televizyondan televizyona değişiyor. Belirttiğim gibi uzun zamandır kullanıyorum bende Mi Tv Stick arkadaşın yaşadığı sorunlardan bir tanesini yaşamadım.

2 farklı cihazda da aynı sorun var. Şans olduğunu pek sanmıyorum.
Bende 2 farklı cihazda kullanıyorum ikisinde de sorun yok. Hatta çevremde kullanan bir kaç kişi daha var onlardan da hiç böyle şikayet duymadım.

Merhaba arkadaşlar bizim televizyon akıllı değil YouTube Netflix v.s bir şey izleyemiyoruz bende böyle bir ürün gördüm bunu almaya karar verdim sizce alınır mı?

Arkadaşlar birde hb ürün ile Amazon'da ki aynı mı fiyat farkı var çünkü
Xiaomi Mi TV Stick Android TV Box İçin Uzaktan kumanda SİYAH https://www.amazon.com.tr/dp/B08X6MYXP3/ref=cm_sw_r_cp_apan_glt_i_8AXKMTSNE0JHZG4JV2HE
biz kullanıyoruyz çok çok iyi alet kapanma falanda olmadı bende hiç

Bende 2 farklı cihazda kullanıyorum ikisinde de sorun yok. Hatta çevremde kullanan bir kaç kişi daha var onlardan da hiç böyle şikayet duymadım.
Yerel televizyon kanallarını arada TV+ üzerinden izliyorum ama sürekli olarak çöküyor ve deli ısınıyor. Netflix ve YouTube'da sorun yok.

Yerel televizyon kanallarını arada TV+ üzerinden izliyorum ama sürekli olarak çöküyor ve deli ısınıyor. Netflix ve YouTube'da sorun yok.
Belki uygulama ile alakalı olabilir. Biz de bir kaç ip tv uygulaması ile maç ve kanal izliyoruz bazen herhangi bir sorun olmuyor.

O çok pahalı o kadar bütçem yok maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sizin TV'nin markası ne ?
Biri Vestel Smart Tv
Diğeri LG modelini unuttum biraz eski fakat sorunsuz.

LG'nin 32 inç monitörü ve 107 ekran bir Samsung TV'de kullandım ben. Görüntü olarak maksimum 1080p vermesi dışında sorun olmadı.

Arada kaldım şimdi kimi sorun yaşamıyor kimi ısınıyor kapanıyor diyor
Bütçeniz var ise Mi boxta alabilirsiniz. Yoksa Mi Tv Sticki deneyip iade etme şansınız var 2 hafta. 2 haftada sorun çıkartmayıp uzun vade de çıkartır mı bilmem. Dersen Mi Box öneriyorsun sen neden almadın diye, iki televizyonumda 1080p olduğu için gerek duymadım. Eğer 4k olsaydı biri kesinlikle alırdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,079
Üyeler
184,261
Son üye
Samedduman
Geri