Neler Yeni

xiaomi mi vacuum cleaner mini

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Arkadaşlar bu ürün Pc-Klavye ve Masa temizliği için almayı düşünüyorum. Sizce tozları alır mı masayı klavyeyi temiz tutar mı ? Masam sürekli toz oluyor. Islak mendil veya bezlerle silmesi çok fazla kablo olduğu için zorluyor.
Şarjı çok kısa gidiyor ve güçsüzmüş diye dumuştum. Büyük ihtimal de doğru çünkü tanıdığımdı, durduk yere aldığı bir markayı kimse gömmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evde ki süpürgenin başını çıkar ve öyle temizle bence, hem masraf yapmamış olursun.

Lorien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Akın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şarjı çok kısa gidiyor ve güçsüzmüş diye dumuştum. Büyük ihtimal de doğru çünkü tanıdığımdı, durduk yere aldığı bir markayı kimse gömmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evde ki süpürgenin başını çıkar ve öyle temizle bence, hem masraf yapmamış olursun.
evde öyle çıkarmalı takmalı bir süpürge yok ya :D Dikey 300 400 liralık dandik bir şey var ne yazık ki

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
evde öyle çıkarmalı takmalı bir süpürge yok ya :D Dikey 300 400 liralık dandik bir şey var ne yazık k
O zaman direk kalieli bir süpürge alın, hem bilgisayarı falan temizlemek için de kullanırsın. Ya cidden hiç iyi değil gibime geliyor şu xiaomi ama bir al istersen, 10 gün geçmeden iade edebiliyorsun diye biliyorum.

Top Bottom