şarj almıyor da onla alakası olduğunu sanmıyorum , bakalım hayırlısı telefoncum bi baksın bakalım ne dicekler , durduk yere böyle olması çok saçmaİçini kendin açabiliyorsanız tp4056 şarj lityum ion şarj modülü var bu modül ile harici şarj etmeyi deneyebilirsiniz.
Şarj soketinden kısa devre yapmıştır belki.şarj almıyor da onla alakası olduğunu sanmıyorum , bakalım hayırlısı telefoncum bi baksın bakalım ne dicekler , durduk yere böyle olması çok saçma
kendi kendine ? neyse bakalım yarın gideceğim telefoncuya olmazsa yapacak bişey yok, LHR olmayan rtx3070 i satıp yerine bi iphone alacağım artık / kalanada lhr 3070 alırım...Şarj soketinden kısa devre yapmıştır belki.
telefonu iade aldım işlevsiz halde rom atmayı denemişler bi kaç kere yememiş ... içindekiler gitti sanırım kabullenmek gerek bunu artıkİçini kendin açabiliyorsanız tp4056 şarj lityum ion şarj modülü var bu modül ile harici şarj etmeyi deneyebilirsiniz.
Hafıza(Flash) gitmiş. Ölü flaş(Dead Flash)kurtarma yapılması gerek. Bir Nokia olsaydı yardımcı olabilirdimtelefonu iade aldım işlevsiz halde rom atmayı denemişler bi kaç kere yememiş ... içindekiler gitti sanırım kabullenmek gerek bunu artık