Neler Yeni

Xiaomi Note 8 Pro için kılıf

marasal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
marasal
Selam arkadaşlar telefonum bozuldu o yüzden xiaomiye geçtim önceden iphone kullandığım için kolaylıkla kaliteli kılıf bulabiliyordum ama androide yabancıyım kılıf alabileceğim kaliteli ve güvenilir bir yer biliyorsanız söylerseniz sevinirim.

JeyliBon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Ahmet Aslan
Selam arkadaşlar telefonum bozuldu o yüzden xiaomiye geçtim önceden iphone kullandığım için kolaylıkla kaliteli kılıf bulabiliyordum ama androide yabancıyım kılıf alabileceğim kaliteli ve güvenilir bir yer biliyorsanız söylerseniz sevinirim.
ben kılıfsız kullanıyorum eğer çizilir kırılır diye korkuyorsan bişe olmaz taştan sağlam o telefon

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
redmi note 7 ve note 8 ailesi en sağlam dokunmatik telefonlardan birkaçıdır youtube dan izleyebilirsiniz
İzledim biliyorum fakat yinede böyle demeniz yanlış. Bir telefon ne kadar sağlam olabilir ki ? Aha ki merdivenden inerken düştü her yeri kenara köşeye vurdu sağlam mı kalacak sanki ?

JeyliBon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Ahmet Aslan
İzledim biliyorum fakat yinede böyle demeniz yanlış. Bir telefon ne kadar sağlam olabilir ki ? Aha ki merdivenden inerken düştü her yeri kenara köşeye vurdu sağlam mı kalacak sanki ?
ben yaşadığım için diyorum 100 kere yere düştü telefon hiç bişe olmadı deneyimlerimi söylüyorum ama yinede siz bilirsiniz ve bu arada sağlam kalıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,496
Üyeler
167,668
Son üye
zaman kayıbı degil
Top Bottom