Xiaomi Note 8 Pro için kılıf

marasal

80+
Reaksiyon skoru
29
Selam arkadaşlar telefonum bozuldu o yüzden xiaomiye geçtim önceden iphone kullandığım için kolaylıkla kaliteli kılıf bulabiliyordum ama androide yabancıyım kılıf alabileceğim kaliteli ve güvenilir bir yer biliyorsanız söylerseniz sevinirim.

Selam arkadaşlar telefonum bozuldu o yüzden xiaomiye geçtim önceden iphone kullandığım için kolaylıkla kaliteli kılıf bulabiliyordum ama androide yabancıyım kılıf alabileceğim kaliteli ve güvenilir bir yer biliyorsanız söylerseniz sevinirim.
ben kılıfsız kullanıyorum eğer çizilir kırılır diye korkuyorsan bişe olmaz taştan sağlam o telefon

redmi note 7 ve note 8 ailesi en sağlam dokunmatik telefonlardan birkaçıdır youtube dan izleyebilirsiniz
İzledim biliyorum fakat yinede böyle demeniz yanlış. Bir telefon ne kadar sağlam olabilir ki ? Aha ki merdivenden inerken düştü her yeri kenara köşeye vurdu sağlam mı kalacak sanki ?

İzledim biliyorum fakat yinede böyle demeniz yanlış. Bir telefon ne kadar sağlam olabilir ki ? Aha ki merdivenden inerken düştü her yeri kenara köşeye vurdu sağlam mı kalacak sanki ?
ben yaşadığım için diyorum 100 kere yere düştü telefon hiç bişe olmadı deneyimlerimi söylüyorum ama yinede siz bilirsiniz ve bu arada sağlam kalıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,180,304
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri