Xiaomi pad 7 12800tl

ben laptop gibi kullanacam bunun klavyesi yok galiba. honor pad 9 fiyatı 10500 klavyeli falan. önerir misiniz? pdf okunacak chrome açılacak excell powerpoint falan okul işleri

Son düzenleme:
bi ara klavye hediyesi varmış sanırım yine gönderseler hemen alınır da artık yok gibi

Çizimi nasıl tecrübe eden var mı ?

3.4k geekbench 6sı yok mu hocam s9 5.3k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama fiyatına göre iyi duruyor fe tabletlerden uzak durun en azından işlemciyi telefondaki gibi eşitleyene kadar

3.4k geekbench 6sı yok mu hocam s9 5.3k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama fiyatına göre iyi duruyor fe tabletlerden uzak durun en azından işlemciyi telefondaki gibi eşitleyene kadar

Honor pad v9 alabilirsin kalemi de var.
2.webp

ben inceledim tableti

prtadaki pad 7 sağdaki s9 12gb

soldaki snapdragon huwei 11.5

şahsen test ettim inceledim tablet konusunda bakabilirsiniz.
bu fiyata bu performans tablet yok.dibin dibi olmuş fiyatı
redmi pro honor pad 9 10 un 2 katı hızlı işlemcisi var. ekranı zaten en yüksek ppi ips.
parası premium oled tablete yetmeyenlere şiddetle tavsiye ederim.
ekran haricinde fiyatının çok üstünde cihaz 18 19klık(piyasaya göre)

buda benim yeni tab s10 plus

gördüğümüz gibi tab s9 s10 gibi üst seviyeye yakın bir işlemci var pad 7 de. youtube falan fark etmez deniyor akıcı deniyor geekbench skoru düşük tabletlere hayır öyle değil hepsiburada amazon trendyol uygulamaları bile kasıyor akıcı olmuyor.

honor pad redmi pad pro lenovo tab vs... almak kalem elzem değilse hele hele bu fiyatlarla bence doğru seçim olmaz.

2 katı fark var işlemci ve hatta gpu performanslarında . bana sorarsanız bunu da almayın kıyın paraya oled alın:)

1764352171471 (1).webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,012
Üyeler
187,136
Son üye
4LPP
Geri