Öneri Xiaomi Poco F3 alınır mı?

Nightless

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,600
Düşündüğüm telefon modeli Xiaomi Poco F3

Sizlerin fikirleri benim için önemli ilk defa bu kadar fazla para vereceğim telefona neden alınır neden alınmaz gibi biraz detay verebilirseniz çok mutlu olurum.

Bütçe 5500 TL bütçeyi arttıramam ama 100-200 TL esneklik payı olabilir. İlginize şimdiden teşekkürler.

Önerilerinizi yapmaktan çekinmeyin.

Deli gibi oyun oynayacaksanız alınır yoksa gerek yok .

Ne amaçlı kullanacaksınız? Oyun amaçlı alıyorsanız alın.

Ne amaçlı kullanacaksınız? Oyun amaçlı alıyorsanız alın.
Genel olarak kullanım deli gibi oyun biraz arka planda kalacaktır. Nadiren denilebilir oyun kullanımı için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Deli gibi oyun oynayacaksanız alınır yoksa gerek yok .

Genel olarak kullanım deli gibi oyun biraz arka planda kalacaktır. Nadiren denilebilir oyun kullanımı için.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman almayın daha kaliteli telefonlar var bence o fiyata

Fiyatları net bilmiyorum şuan bir şey söyleyemeyeceğim o yüzden mi veya redmi kere bakabilirsiniz mi 10 t vs .
İlginize teşekkürler ederim tekrar piyasa ve model araştırması yapacağım artık hayırlısı diyelim

İlginize teşekkürler ederim tekrar piyasa ve model araştırması yapacağım artık hayırlısı diyelim
Poco f3 işlemcisi yanında hız kamera ekran olarak da çok iyi amoled ekran bir kere mi10t ips. Hem satarken de rahat edersin

Poco f3 işlemcisi yanında hız kamera ekran olarak da çok iyi amoled ekran bir kere mi10t ips. Hem satarken de rahat edersin
Bu yorumunuz cidden benim içime su serpti Poco tarafına karşı ciddi anlamda bir sempatim var ve mi mix tarafına. Ben öyle her sene telefon değiştiren birisi değilim 3-4 sene de bir değiştiriyorum desem yeridir. Almışken zaten fiyatlar belli bende çok araştırma yaptım dediğiniz gibi aslında hız olarak vs videolarına baktım baya tatmin edici.

Geri