Amoled ekran dışında artısı yok pek f3 ün amoled takıntın yoksa x3 pro alBu ikisinden birini önermenizi istiyorum farklı telefon önerilerinede açığım
eğer ikisinden biri derseniz tabi ki poco f3 eğer başka önerilere de açıksanız samsung s20fe snapdragonBu ikisinden birini önermenizi istiyorum farklı telefon önerilerinede açığım
Ben oyun dışında kamera da kullanmak istiyorum f3 ü 5g işlemci ve ekran olarak yazdım ancak kamera için değmez f3 bence yazılım olarakta sıkıntılı ama ben zamanla düzeleceğini düşünüyorum s20 fe 3 yıl güncelleme alacağını duydum f3 kac yıl güncelleme alacak bilmiyorum sizin bir bilginiz var mı ?eğer ikisinden biri derseniz tabi ki poco f3 eğer başka önerilere de açıksanız samsung s20fe snapdragon
oyun dışında kamera kullanmak istiyorsanız s20 fe alın poco ların kameralı kötü sadece işlemci odaklılarBen oyun dışında kamera da kullanmak istiyorum f3 ü 5g işlemci ve ekran olarak yazdım ancak kamera için değmez f3 bence yazılım olarakta sıkıntılı ama ben zamanla düzeleceğini düşünüyorum s20 fe 3 yıl güncelleme alacağını duydum f3 kac yıl güncelleme alacak bilmiyorum sizin bir bilginiz var mı ?
Bu alınmaz exynos işlemicili,sorunlu bir cihaz.Samsung Galaxy S20 FE 128 GB 6 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy S20 FE 128 GB 6 GB fiyatları 15.958,23 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Samsung Galaxy S20 FE 128 GB 6 GB özelliklerini incele, 114 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
İkisi de değil önerim bu bütçede S20 FE SD865 versiyonu.Bu ikisinden birini önermenizi istiyorum farklı telefon önerilerinede açığım
Teşekkürler muhtemelen s20 fe alacağım s20 'nin tek eksisi 5g olmaması o da çok sorun olmaz umarımBu alınmaz exynos işlemicili,sorunlu bir cihaz.
İkisi de değil önerim bu bütçede S20 FE SD865 versiyonu.
SAMSUNG GALAXY S20 FE 128 GB MİNT YEŞİLİ TELEFON fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SAMSUNG GALAXY S20 FE 128 GB MİNT YEŞİLİ TELEFON fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com