Reis açık konum varmı veya adı söylesene 1 hafta içinde kapanacak aynı cihaz dimi sıkıntı çıkmadıHocam Avrupa yakası değilde Anadolu yakasında Kadıköy'de atan bir yer biliyorum ben de aynı cihazı orada IMEI attırmıştım. Yaklaşık 1 sene önce 50TL'ye attırmıştım.
Hocam oem kilidiniz açık değil mi?Reis açık konum varmı veya adı söylesene 1 hafta içinde kapanacak aynı cihaz dimi sıkıntı çıkmadı
1 haftada aciliyor ama sim kapanma suresi gecse bile atilabiliyorHocam oem kilidi açık değilse IMEI atamıyorlar ve bildiği kadarıyla 1 haftada açılıyor oem kilidi
Kapalıdır o zamanCihaz kapanmiyor süresi bitince sim kartini kullanamiyorsunuz sadece
BakimAyarlara girin ardından Telefon hakkında sekmesine girin oradan MIUI sürüm (POCO için) yazar onun üstüne 10kere falan tıklayın ardından geliştirici seçenekler açılacaktır. Oraya girin hemen orada oem kilit açma yazar ona bir bakın.
Reis kapalı açıyim mıAyarlara girin ardından Telefon hakkında sekmesine girin oradan MIUI sürüm (POCO için) yazar onun üstüne 10kere falan tıklayın ardından geliştirici seçenekler açılacaktır. Oraya girin hemen orada oem kilit açma yazar ona bir bakın.
OTavsiyem isini bilen bir yere götürün biliyorsaniz kendiniz de yapabilirsiniz gerci
OEM kilidi kapalı açıgim miTavsiyem isini bilen bir yere götürün biliyorsaniz kendiniz de yapabilirsiniz gerci