Neler Yeni

Xiaomi Redmi 10S İMEİ’ler silindi

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
İcardi
Merhabalar yaklaşık 1-2 yıl önce türkiyeden kuzenim redmi 10s telefon almıştı, şimdide kardeşime hesiye etmek için telefonu sıfırladı kurulumunu yaptım anca sim kartı taktığımda simi görmedi ayarlardan baktığımda da imei1 ve imei2 gözükmüyordu bunu nasıl çözebilirim

Ekler

• IMG_1795.jpeg
    IMG_1795.jpeg
    1.5 MB · Hit: 44
  • IMG_1796.jpeg
    IMG_1796.jpeg
    1.5 MB · Hit: 34
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
alper
güncelleme varsa telefonu güncelle fabrikasyon imei geri gelir. Ya da son romu tekrar kur
Asıl mesele ise cihaz imei atılmış yurtdışı bir cihazmış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
İcardi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
güncelleme varsa telefonu güncelle fabrikasyon imei geri gelir. Ya da son romu tekrar kur
Son güncellemeyi yaptım bugün bu sorundan sonra tekrar sıfırladım bir şey değişmedi. Son romu nasıl kurabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asıl mesele ise cihaz imei atılmış yurtdışı bir cihazmış.
Nasıl yani türkiye cihazı olarak alındı nerden aldılar bilmiyorum ama kaçak değildi.

DogancanYr

80+ Bronze
Kutusundaki imeiyi at ama olacağını sanmam. Yurtdışı bir cihaz ve kutusundaki ile telefonun kendisindeki imeiler aynı bile değildir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
İcardi
Kutusundaki imeiyi at ama olacağını sanmam. Yurtdışı bir cihaz ve kutusundaki ile telefonun kendisindeki imeiler aynı bile değildir.
Yok benim bildiğim bu telefonu kaçak olarak almadılar. İmei nasıl atabilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
alper
Son güncellemeyi yaptım bugün bu sorundan sonra tekrar sıfırladım bir şey değişmedi. Son romu nasıl kurabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl yani türkiye cihazı olarak alındı nerden aldılar bilmiyorum ama kaçak değildi.
Benim başıma gelen olay şu, babamın imei atılmış redmi note 10s'i redmi ekranında takılı kalmıştı reset atıp duruyordu, ben de fabrika ayarı çektim imei uçtu aynı senin attığın fotodaki gibi imei1 imei2 bilgisi görünmüyordu. Son çare telefoncuya götürmeden önce güncelleme yapayım dedim baktım ki fabrikasyon imei geri gelmiş. Yasal süre sonuna kadar kullanacak şuan

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
İcardi
Benim başıma gelen olay şu, babamın imei atılmış redmi note 10s'i redmi ekranında takılı kalmıştı reset atıp duruyordu, ben de fabrika ayarı çektim imei uçtu aynı senin attığın fotodaki gibi imei1 imei2 bilgisi görünmüyordu. Son çare telefoncuya götürmeden önce güncelleme yapayım dedim baktım ki fabrikasyon imei geri gelmiş. Yasal süre sonuna kadar kullanacak şuan
Anladım, bende güncelleme gözükmüyor şuan internetten bi alt sürümü falan indirip kurabilirmiyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
alper
tabi, denemekten başka çaren yok. imei olmazsa şebekede olmaz, telefonu sim kartla kullanamazsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,632
Üyeler
164,711
Son üye
jannapref
Top Bottom