Claw's
80+ Silver
Xiaomi kulakiçi silikonsuz bluetooth kulaklık
Bu bütçede alınabilecek bir bu https://app.hb.biz/wERpriiD1kLB bir de konuda paylaştığım xiaomi var. Qcy T20 biraz daha iyi.Klasik soruyu soruyorum: Alınır mı?
Silikon olayı ne çok bilgim yokBu bütçede alınabilecek bir bu https://app.hb.biz/wERpriiD1kLB bir de konuda paylaştığım xiaomi var. İkisi arasında pek bir fark yok, hangisini alırsan.
Silikonlu olarak da 1000 tl altı şu ikisi alınabilir
basitçe gürültü engelliyor gibi düşün tabi bi kaç artısı daha vardır ama en önemlisi bu ve tabi kulağa oturma durumuSilikon olayı ne çok bilgim yok
fena kulaklık değil xiaomi ürünü olan bakması daha manrtıklı olur qyc olan model daha mantıklı yoksaXiaomi kulakiçi silikonsuz bluetooth kulaklık
Silikonlu kulaklıklar kulağa daha iyi oturur. Dışarıdaki sesi daha iyi keser ve müziği daha iyi hissetmeni sağlar. Ama uzun kullanımda kulağını acıtabilir, rahatsız edebilir.Silikon olayı ne çok bilgim yok
İkisi birden olmuyor mu ya kulaküstü devam o zamanSilikonlu kulaklıklar kulağa daha iyi oturur. Dışarıdaki sesi daha iyi keser ve müziği daha iyi hissetmeni sağlar. Ama uzun kullanımda kulağını acıtabilir, rahatsız edebilir.
Silikonsuz kulaklıklar silikonluya göre daha rahattır ama kulağın içini tam kapatmadığı için dışarıdaki sesi daha fazla alır. Dışarıda yürürken araba ve korna seslerini duyabilirsin.
Silikonlu "ben dışarıdaki hiçbir sesi duymayayım, müzik dinleyeyim" diyenlere, silikonsuz konfor isteyenlere.
anc özellikli bir kulaklık alırsan dış sesleri rahatcana duymanı saglayan şeffaflık modunu kullanabilirsin.İkisi birden olmuyor mu ya kulaküstü devam o zaman
aldım fena ürün değil diyorlar anc de varmış 2 tane aldım bakcam pazartesi güzelmi değil miKlasik soruyu soruyorum: Alınır mı?
trendyol kendi satıyordu oradada aynı fiyattı hocamXiaomi kulakiçi silikonsuz bluetooth kulaklık
telefon al sat yapan küçük işletmeler satıyor ama tabii yan sanayi muadil de satıyor olabilir ben trendyoldan aldım satıcı trendyol pazartesi gelecek.Günlerdir trendyolda bu fiyat zaten, satıcısı da trendyol. Bunu satanın çakma kulaklık satmadığı ne malum?
Alınmaz , altta bir arkadaş qcy önermiş onu almanızı tavsiye ederim.Klasik soruyu soruyorum: Alınır mı?