Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
Şu ailikonlular kulağıma olmuyor var ya sinir ediyor adamı
sepete ekleyince 400 oluyor hocam uygulamadan yapıyorsunuz değil mi500 TL gösteriyor link atabilir misin
yo yarı doluyostok geldide indirim kuponu yokki? selam150 kodu vardı onunda kotası dolmuş
Kupon olmuyor nedenAlan arkadaşlar için ürünü şimdi teslim aldım güzele benziyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Stoga geldi
@Dokei @BurkişPaşa stoga gelmiş
Birkaç defa deneyin bende de ilkinde hata verdi.Kupon olmuyor neden
Aldım 11 tane saol
(Satıcı MediaMarkt)
Pazarama mobil uygulamasını indirin, Üye olun. (İlk siparişe özel, daha önce sipariş verdiyseniz olmaz)
Sepette bu kodu girin;
SELAM150
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
AlınırAlsam mı bilemedim kulağım küçük realfit f3 aldım hep kulağımdan düştü bu da düşer mi acaba ?
Ses kalitesi nasıl haylou t15 falan kullandın mı? Kapışır mı? Veya başka bir kulaklıkla karşılaştırabilir misin?Az önce ürünüm geldi. Çok şıkmış beğendim. Uygulamasını indirip eşleştirince uygulama üzerinden bassları arttırın ses tatminkar bir hal alıyor. Ayrıca ek ayarlarında düşük gecikme modu var onuda açmanızı tavsiye ederim. Paylaşan arkadaşa tekrar teşekkürler.
şefim inceleme videosunda küçük diyolar. Özellikle küçük kulaklılılar için iyi diye anlatıyordu adam.Alsam mı bilemedim kulağım küçük realfit f3 aldım hep kulağımdan düştü bu da düşer mi acaba ?
naysın kampanyasını kullanabilmen için min 500tllik alışveriş olması lazım 250tlde kabul etmez.gelir 1 haftaya ya zaten beleşe almış oluyoz birazdan sanayiye gidip para yatırcam naysa satın alıcam
BİLMEDİĞİMDEN SORUYORUM nayta para iadesi papara gibimi anındamı veriyo yoksa bekletiyomu