Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Xiaomi Redmi Buds 6 Play 275TL! (Pazarama İlk Sipariş)

Şu ailikonlular kulağıma olmuyor var ya sinir ediyor adamı

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Mehmet taş
stok geldide indirim kuponu yokki? selam150 kodu vardı onunda kotası dolmuş

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

yaman..k

80+ Silver
Alsam mı bilemedim kulağım küçük realfit f3 aldım hep kulağımdan düştü bu da düşer mi acaba ?

(Satıcı MediaMarkt)

Pazarama mobil uygulamasını indirin, Üye olun. (İlk siparişe özel, daha önce sipariş verdiyseniz olmaz)

Sepette bu kodu girin;
SELAM150

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Aldım 11 tane saol
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alsam mı bilemedim kulağım küçük realfit f3 aldım hep kulağımdan düştü bu da düşer mi acaba ?
Alınır

Az önce ürünüm geldi. Çok şıkmış beğendim. Uygulamasını indirip eşleştirince uygulama üzerinden bassları arttırın ses tatminkar bir hal alıyor. Ayrıca ek ayarlarında düşük gecikme modu var onuda açmanızı tavsiye ederim. Paylaşan arkadaşa tekrar teşekkürler.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,381
İsim
Hacı
Az önce ürünüm geldi. Çok şıkmış beğendim. Uygulamasını indirip eşleştirince uygulama üzerinden bassları arttırın ses tatminkar bir hal alıyor. Ayrıca ek ayarlarında düşük gecikme modu var onuda açmanızı tavsiye ederim. Paylaşan arkadaşa tekrar teşekkürler.
Ses kalitesi nasıl haylou t15 falan kullandın mı? Kapışır mı? Veya başka bir kulaklıkla karşılaştırabilir misin?

Nyghi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Süleyman Çakır
gelir 1 haftaya ya zaten beleşe almış oluyoz birazdan sanayiye gidip para yatırcam naysa satın alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

BİLMEDİĞİMDEN SORUYORUM nayta para iadesi papara gibimi anındamı veriyo yoksa bekletiyomu
naysın kampanyasını kullanabilmen için min 500tllik alışveriş olması lazım 250tlde kabul etmez.

Top Bottom