❌İndirim Bitti! 🔥Xiaomi Redmi Buds 6 Play 275TL! (Pazarama İlk Sipariş)

Geldi kulaklık, çok beğendim.
Sesi Haylou-T15 kadar yok ama dip ses falan sıfır...

Bedava resmen. bugün geldi kutusu malzeme kalitesi falan harika. Apple cihazıma ve laptobuma sorunsuz bağlandı. fiyat performans ürünü resmen. bi tane daha çekeceğim. konuyu paylaşan arkadaşada teşekkürler

Selamlar, bugün geldi 1 saat kadar kullandım ve emin olun değil 250 TL bence 1000 TL lik segment kulaklığı.. anc yok, ses düzeyi ve basları oldukça tatminkar, son sesle dinlemeyi sevenlerin beklentisini karşılar ama büyük beklentisi olanları üzer, xiaomi nin uygulamasıyla zevkinize göre ses şeklini ayarlayabilirsiniz, pc tablet cep tlf ve tv de denedim kopma sorunu yaşanmadı, menzili 10 metreye yakin ama menzil içinde de kopma yaşatmadı, üretim hatasına denk gelmediğiniz sürece çok memnun kalırsınız çünkü 250 TL ye cidden şaka gibi..Tavsiye ederim, iyi forumlar

Kutusunda garanti belgesi- garanti etiketi olmaması da normal mi yani o.O2
kutunun dışında arkasında yapışık olarak kvk belgesi var bana gelende az önce geldi açmadım daha yedek olarak bırakıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

altında da lisans filigranı varmış

Aldığımız telefonun yanında hediye geldi, normalde kullanmayacaktım ama kullanınca çok hoşuma gitti fiyatına göre çok güzel kulaklık. 250 TL ise kaçırmayın

Link Nedense bazen çalışmıyor, Uygulamadan Arama yerine giderek "Xiaomi Redmi Buds 6 Play" Olarak aratınız.

(Satıcı MediaMarkt)

Pazarama mobil uygulamasını indirin, Üye olun. (İlk siparişe özel, daha önce sipariş verdiyseniz olmaz)

Sepette bu kodu girin;
MERHABA125

(Kodu yazarken bir kaç kez hata verebilir. Sayfayı yenileyip tekrar yazıp deneyin.)

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Anneme kulaklık arıyorumdum tam zamanında yetiştin. Teşekkürler.

Ekler

• Screenshot_20241118-223107_Pazarama.jpg
    Screenshot_20241118-223107_Pazarama.jpg
    351.4 KB · Hit: 41
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,465
Üyeler
183,839
Son üye