Yardım Xiaomi redmi note 8 pro vs Xiaomi redmi note 9 pro

@ladura neden kızgın atıyorsun hayırdır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldıktan sonra neden her gün düşüneyim
Kaçak ürün yakalanma şansın var. Yakalanacağın garanti değil lakin yakalanmayacağın da değil. Çok basit yaptığın işlemler bile seni eleverebilir. Benim bi tanıdık hat alırken gittiydi .d

Kaçak telefon alıp satmak yasalara aykırıdır. Kaçakçılık ve Organize Suçlar Polisi bu tür şeyler ile özel olarak ilgilenmektedir. internette buldum @Tre-x

Kaçak ürün yakalanma şansın var. Yakalanacağın garanti değil lakin yakalanmayacağın da değil. Çok basit yaptığın işlemler bile seni eleverebilir. Benim bi tanıdık hat alırken gittiydi .d
Basit yaptığım işlemler ne oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaçak telefon alıp satmak yasalara aykırıdır. Kaçakçılık ve Organize Suçlar Polisi bu tür şeyler ile özel olarak ilgilenmektedir. internette buldum @Tre-x
Kızgın atmana gerek yoktu agam

En son 9t ile note 9 proyu karsilastirdik note 9 pro dediniz yeni bir ilan buldum
Xiomi note 8 pro 6/128 1.800 TL
Xiomi note 9 pro 6/128 1.900 TL
(İkiside kaçak ikiside ikinci el )
Hangisinin kamerası daha iyi ?
Hangisi daha performanslı ?

@BaşaramadıkAbi , @xShat! , @wpa_supplicant , @tamer oyunda , @Java , @Evil Belief , @Josef Stalin , @Benson , @Motoru Çalınan Gaspçı , @ThorJ , @55superx
Yakın cihazlar. Note 8 Pro nun işlemcisi mediatek Note 8 un Snapdragon. Bir de Note 9 Pronun pili daha büyük.

100TL fark çok fazla değil. Note 9 Pro bence daha mantıklı ama Note 8 Pro da üzmez.

mi 9t kıyasladığın telefonlardan daha kaliteli

Yakın cihazlar. Note 8 Pro nun işlemcisi mediatek Note 8 un Snapdragon. Bir de Note 9 Pronun pili daha büyük.

100TL fark çok fazla değil. Note 9 Pro bence daha mantıklı ama Note 8 Pro da üzmez.
G90T ile arasında bariz performans ve ömür farkı var. Aşırı ısınan bir işlemcisi ve RN8 Pro'nun. Alınabilir tabii ki ama Note 9 Pro varken onu almamak saçma kaçar bence biraz.

G90T ile arasında bariz performans ve ömür farkı var. Aşırı ısınan bir işlemcisi ve RN8 Pro'nun. Alınabilir tabii ki ama Note 9 Pro varken onu almamak saçma kaçar bence biraz.
Performans olarak G90T bırakın geride kalmayı çoğu zaman SD 720G yi geçiyor. Isınma konusunda haklısınız, 12nm bir model olduğu için G90T biraz ısınan bir işlemci.

Bence de alınabiliyorsa Note 9 Pro alınmalı ama Note 8 Pro da pişman etmez diye düşünüyorum.

Kaçak olmasi fark etmez adamın telefonu aldığı bayi zaten ona bir kart veriyor IMEI bölümün de sıkıntı olursa getir diye bence al note 9 u

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,440
Üyeler
187,053
Son üye
Emoriann
Geri