Neler Yeni

Xiaomi Redmi Note 8 VS Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Yusuf_Yuşâ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
Yusuf Yuşa Arslan
Note 8 Pro ki aradaki fiyat farkına kesinlikle değer. Telefonun sevmediğim tek yani kameranın orta kısımda bulunması. Onun dışında teknik olarak Note 8 Pro tabii ki.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Note 8 pro

Death Mark

80+ Bronze

Yusuf_Yuşâ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
Yusuf Yuşa Arslan
Note 8 arka kısmı çok güzel ama :)
Haklısın ama eğer oyun falan oynarım bana performans lazım diyorsan Note 8 seni tatmin etmeyecektir. Ben de kendim Note 7 kullanıyorum ve Note 8 ile aralarında neredeyse fark yok. Pubg performansları hemen hemen aynı ama tatmin etmiyor beni. GFX tool bile yapsan telefon zaten çok ısınıyor. Note 8 Pro al kısacası kafan rahat olsun.

Batuhan5356

80+ Silver
Redmi note 8 pro çünkü kamera performansında, depolama kapasitesi ve RAM'de artışı var. Oyun için telefon arıyorsanız başka bir model önerebiliriz.
Note 8 Pro Mediatek işlemci olması rağmen gayet iyi fakat ısınma sorunu oluyor ve ısınmadan sebep donmalar filan olabilir o yüzden Snapdragon her zaman iyidir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haklısın ama eğer oyun falan oynarım bana performans lazım diyorsan Note 8 seni tatmin etmeyecektir. Ben de kendim Note 7 kullanıyorum ve Note 8 ile aralarında neredeyse fark yok. Pubg performansları hemen hemen aynı ama tatmin etmiyor beni. GFX tool bile yapsan telefon zaten çok ısınıyor. Note 8 Pro al kısacası kafan rahat olsun.
:D Mi 9T candır ya

Death Mark

80+ Bronze
Note 8 Pro Mediatek işlemci olması rağmen gayet iyi fakat ısınma sorunu oluyor ve ısınmadan sebep donmalar filan olabilir o yüzden Snapdragon her zaman iyidir

:D Mi 9T candır ya
Dediğim gibi oyun telefonu istiyorsan kullanıcısı olarak Meizu 16th önerebilirim.
Snapdragon 845 işlemcili canavar.

Batuhan5356

80+ Silver
Dediğim gibi oyun telefonu istiyorsan kullanıcısı olarak Meizu 16th önerebilirim.
Snapdragon 845 işlemcili canavar.
bana ikiside lazım hem oyun hem fotoğraf

Note 8 Pro düşünüyorum fakat Mediatek ısınıyor

Death Mark

80+ Bronze
bana ikiside lazım hem oyun hem fotoğraf

Note 8 Pro düşünüyorum fakat Mediatek ısınıyor
Meizu 16th her konuda yardımcı olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,698
Üyeler
165,714
Son üye
goldenbuffalo
Top Bottom