Batuhan5356
80+ Silver
Sizce Hangisi
Note 8 arka kısmı çok güzel amaNote 8 pro tabii ki
arka kısmı içinde karşılaştırma yapmazsınNote 8 arka kısmı çok güzel ama
Redmi note 8 pro çünkü kamera performansında, depolama kapasitesi ve RAM'de artışı var. Oyun için telefon arıyorsanız başka bir model önerebiliriz.Sizce Hangisi
öyle'dir ama keşke Note 8 Pro'nun arkası Note 8 gibi olsaydıarka kısmı içinde karşılaştırma yapmazsın
Haklısın ama eğer oyun falan oynarım bana performans lazım diyorsan Note 8 seni tatmin etmeyecektir. Ben de kendim Note 7 kullanıyorum ve Note 8 ile aralarında neredeyse fark yok. Pubg performansları hemen hemen aynı ama tatmin etmiyor beni. GFX tool bile yapsan telefon zaten çok ısınıyor. Note 8 Pro al kısacası kafan rahat olsun.Note 8 arka kısmı çok güzel ama
Note 8 Pro Mediatek işlemci olması rağmen gayet iyi fakat ısınma sorunu oluyor ve ısınmadan sebep donmalar filan olabilir o yüzden Snapdragon her zaman iyidirRedmi note 8 pro çünkü kamera performansında, depolama kapasitesi ve RAM'de artışı var. Oyun için telefon arıyorsanız başka bir model önerebiliriz.
Mi 9T candır yaHaklısın ama eğer oyun falan oynarım bana performans lazım diyorsan Note 8 seni tatmin etmeyecektir. Ben de kendim Note 7 kullanıyorum ve Note 8 ile aralarında neredeyse fark yok. Pubg performansları hemen hemen aynı ama tatmin etmiyor beni. GFX tool bile yapsan telefon zaten çok ısınıyor. Note 8 Pro al kısacası kafan rahat olsun.
Dediğim gibi oyun telefonu istiyorsan kullanıcısı olarak Meizu 16th önerebilirim.Note 8 Pro Mediatek işlemci olması rağmen gayet iyi fakat ısınma sorunu oluyor ve ısınmadan sebep donmalar filan olabilir o yüzden Snapdragon her zaman iyidir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mi 9T candır ya
bana ikiside lazım hem oyun hem fotoğrafDediğim gibi oyun telefonu istiyorsan kullanıcısı olarak Meizu 16th önerebilirim.
Snapdragon 845 işlemcili canavar.
Meizu 16th her konuda yardımcı olacaktır.bana ikiside lazım hem oyun hem fotoğraf
Mesaj otomatik birleştirildi:
Note 8 Pro düşünüyorum fakat Mediatek ısınıyor