Xiaomi Redmi Note 8 VS Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Note 8 Pro ki aradaki fiyat farkına kesinlikle değer. Telefonun sevmediğim tek yani kameranın orta kısımda bulunması. Onun dışında teknik olarak Note 8 Pro tabii ki.

Note 8 arka kısmı çok güzel ama :)
Haklısın ama eğer oyun falan oynarım bana performans lazım diyorsan Note 8 seni tatmin etmeyecektir. Ben de kendim Note 7 kullanıyorum ve Note 8 ile aralarında neredeyse fark yok. Pubg performansları hemen hemen aynı ama tatmin etmiyor beni. GFX tool bile yapsan telefon zaten çok ısınıyor. Note 8 Pro al kısacası kafan rahat olsun.

Redmi note 8 pro çünkü kamera performansında, depolama kapasitesi ve RAM'de artışı var. Oyun için telefon arıyorsanız başka bir model önerebiliriz.
Note 8 Pro Mediatek işlemci olması rağmen gayet iyi fakat ısınma sorunu oluyor ve ısınmadan sebep donmalar filan olabilir o yüzden Snapdragon her zaman iyidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Haklısın ama eğer oyun falan oynarım bana performans lazım diyorsan Note 8 seni tatmin etmeyecektir. Ben de kendim Note 7 kullanıyorum ve Note 8 ile aralarında neredeyse fark yok. Pubg performansları hemen hemen aynı ama tatmin etmiyor beni. GFX tool bile yapsan telefon zaten çok ısınıyor. Note 8 Pro al kısacası kafan rahat olsun.
:D Mi 9T candır ya

Note 8 Pro Mediatek işlemci olması rağmen gayet iyi fakat ısınma sorunu oluyor ve ısınmadan sebep donmalar filan olabilir o yüzden Snapdragon her zaman iyidir

:D Mi 9T candır ya
Dediğim gibi oyun telefonu istiyorsan kullanıcısı olarak Meizu 16th önerebilirim.
Snapdragon 845 işlemcili canavar.

Dediğim gibi oyun telefonu istiyorsan kullanıcısı olarak Meizu 16th önerebilirim.
Snapdragon 845 işlemcili canavar.
bana ikiside lazım hem oyun hem fotoğraf

Note 8 Pro düşünüyorum fakat Mediatek ısınıyor

bana ikiside lazım hem oyun hem fotoğraf

Note 8 Pro düşünüyorum fakat Mediatek ısınıyor
Meizu 16th her konuda yardımcı olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,436
Üyeler
186,893
Son üye
Erdem avcı
Geri